Hoe te verwijderen PST Mail Files

Een van de functies die Microsoft Outlook gebruikt, is archieven genoemd persoonlijke opslag van bestanden. Deze bestanden zijn bedoeld om het aantal bestanden die zijn opgeslagen te verminderen "online", het beperken van de hoeveelheid online opslagruimte gebruikt. Een probleem met deze PST-bestanden is dat ze ongewenste of gevoelige berichten kunnen opgeslagen. Een manier om zich te ontdoen van deze berichten is het verwijderen van de PST-mail bestanden zelf.

instructies

1 Aan de linkerkant van het scherm nadat u Microsoft Outlook hebt geopend, zal er de "boom" vermelding van uw mappen zijn. Klik met de rechtermuisknop op de bovenste map in die lijst ( "My Personal Folders"), en selecteer Eigenschappen in het pop-up menu.

2 In het venster Eigenschappen die zijn verschenen, klikt u op de knop 'Geavanceerd'. De tweede vermelding in de pagina Geavanceerd zal de locatie van het PST-bestand te zijn. \ Docs \ Outlook \ mail \ personal.pst: Het zal iets als C te kijken.

3 Ga naar je C-schijf (of welke andere locatie wordt aangegeven door de naam van het bestand), klik op de map docs, dan zijn de vooruitzichten map en vervolgens de e-mail map om het PST-bestand te zoeken.

4 Klik met de rechtermuisknop op het bestand PST als je eenmaal hebt gevonden, en selecteer 'Verwijderen'.