Kan dvd's worden gelegd op USB-drives?

Dus je hebt besloten om een ​​backup van je dvd-collectie, maar je wilt dat het draagbaar - USB-station draagbaar - ook. Dat zal geen probleem zijn, als u bereid bent om wat te offeren bent.

rip dvd's

Het eerste wat je hoeft te doen is het vinden van een goede DVD rippen programma. Een rippen programma zal de gegevens te nemen van de DVD en op te slaan op uw computer in een gewenste formaat.

gewenste Formats

Als u van plan om slechts één of twee films per USB-stick op te slaan, kun je waarschijnlijk wegkomen met een lagere compressie formaat, maar .avi, .mp4 of .wmv kan een betere balans tussen kwaliteit en bestandsgrootte toe te staan, zodat u op te slaan meerdere films op een enkele USB-drive. Een goede bestandsgrootte te schieten voor is ongeveer 700 MB, of over de grootte van een enkele cd.

Goede programma's te gebruiken

Diverse goede programma's bestaan. Je kon AVS Video Converter, die zowel kan rippen en converteren naar gecodeerde formaten te gebruiken. Je kan DVD Decrypter gebruiken om kopieerbeveiliging van dvd's decoderen en te rippen naar uw computer, gevolgd door Auto Gordian Knot (beter bekend als AutoGK) te converteren naar een ander bestandsformaat. Of, als je een Mac of Linux gebruiker bent kun je ook proberen handrem te rippen en filmbestanden te converteren.

Het verkrijgen van de DVD-bestand op de USB-drive

Het enige wat u moet doen om de geconverteerde video-bestand te krijgen - of het nu .avi, .mp4, .wmv, of iets anders - op de flash drive, is om Windows Verkenner te openen en kopieer de bestanden over.

Harde schijven

Ondanks de kleinere omvang van de gecomprimeerde video-bestand dat zal gaan op een USB-drive, zal elke DVD te worden geript moeten tijdelijk op een harde schijf worden opgeslagen. Deze bestanden kunnen zeer groot zijn - tot 10 GB per stuk - dus je zult willen ervoor zorgen dat je genoeg ruimte op de harde schijf.

Wettigheid

Hoewel het meestal goed om back-up dvd's die u bezit, soms kopieerbeveiliging voorkomt u dat u te doen. Wanneer dit het geval is, kan het illegaal om een ​​backup van je DVD zijn.