Hoe maak je een Starry Night Achtergrond in Photoshop Maak

Hoe maak je een Starry Night Achtergrond in Photoshop Maak


Maak een sterrenhemel achtergrond in Adobe Photoshop door het maken van uw eigen aangepaste penseel in de grafische editing software programma. U kunt uw aangepaste borstel te gebruiken om sterren aan de hemel of de paden van schittert op een foto of achtergrond te schilderen.

instructies

1 Ga naar "File" in de horizontale "Toolbar" aan de bovenkant van uw Photoshop-scherm en kies "Nieuw." In het dialoogvenster "Nieuw document" vak, kies 200 pixels voor de breedte en de hoogte. Stel de "Background Contents" naar wit, en klik op 'OK'. Nu heb je een nieuwe 200 x 200 document.

2 Kies zwart als je verf kleur. Uw huidige voor- en achtergrondkleur worden weergegeven in de kleur dozen in de verticale "Toolbox" aan de linkerkant van het scherm dicht bij de bodem. Zwart voorgrond en de witte achtergrond zijn de standaardinstellingen, dat is wat je wilt voor deze taak.

.

3 Selecteer de "Penseel" tool van de "Toolbox."

4 Kies je "kwast." Ga naar je "Penselen" palet of het tabblad en klik op het menu icoon ernaast. U vindt er een drop-down lijst van vooraf ingestelde penselen met lijntekeningen illustraties te zien. Wanneer uw cursor zweeft over een borstel, zal een beschrijving ervan weergegeven. Houd het scrollen door de lijst totdat u de "Star 70 Pixels" brush te vinden. Klik erop om het te selecteren.

5 Schilder een paar willekeurige schittert in je 200 x 200 document door te klikken binnen het drie of vier keer in een onregelmatig patroon.

6 Ga terug naar de "Brushes" palet en blader omhoog tot u bij de "Airbrush Soft Ronde 17" komen in de lijst. Klik hier om deze te selecteren.

7 Paint een aantal willekeurige plekken met je "Airbrush." Meng drie of vier van hen in de glitters u al in uw document. Als je voelt dat de plekken zijn te dominant, maak je penseel kleiner.

8 Scroll naar beneden naar de "Star 70 Pixels" penseel en wijzig de penseelgrootte tot 30. Maak een paar kleine starbursts door te klikken in het document een paar keer.

9 Sla uw schittert als een borstel. Ga naar "Edit" in de bovenste horizontale Toolbar en klik op "Define Brush Preset." In het dialoogvenster dat verschijnt, de naam van uw brush "Stars and Sparkles", of wat je maar wilt. Klik op 'OK'. Nu heb je een aangepaste "kwast." Gecreëerd U kunt uw document te sluiten, als de "Penseel" is opgeslagen.

10 Flip uw voor- en achtergrondkleuren door te klikken op de dubbele pijlen onder de kleurvakken in de "Toolbox" aan de linkerkant, zodat de zwarte is op de achtergrond.

11 Ga naar "File" en vervolgens "New", en het opzetten van een 3 "x 3" document, in CMYK-modus, met een resolutie van 300. In het vak "Background Contents", kies "Achtergrond Kleur." Klik op OK. Uw document wordt geopend als zwart voor uw nachtelijke hemel.

12 Ga naar "Layer" en "Nieuw." Klik om een ​​nieuwe laag te maken.

13 Klik op de functie "Penseel", ga dan naar het "Brushes" palet en scroll naar beneden om de borstel die u hebt gemaakt. Laat je cursor over de borstel tekeningen om de woorden te beschrijven elke borstel te lezen. U zult zien "Stars and Sparkles" of welke naam u hebt gekozen. Klik op je ster borstel.

14 Begin schilderij sterren in de nachtelijke hemel. Omdat uw voorgrond kleur is wit, zal uw kwast verf witte sterren. U kunt uw penseelgrootte te vergroten om uw sterren te maken en schittert groter en verder uit elkaar als je wilt.

15 Sla de afbeelding op in de map 'Pictures' als 'Starry Night Sky. " In de toekomst kunt u dit bestand gebruiken als achtergrond voor een grafische afbeelding of scene.

Hints

  • U kunt elke foto openen en gebruik je "Stars and Sparkles" Penseel om een ​​spoor van vonken te creëren.
  • Schilderen te veel sterren en schittert te dicht bij elkaar begint te lijken op een witte lijn. Zorg ervoor dat u spreiden en ruimte hen.