Hoe kan ik Internet Explorer Upgrade naar 128-bits encryptie

Alle versies van Internet Explorer uitgebracht sinds augustus 2001 in staat zijn om 128-bits encryptie, maar oudere versies van de browser zijn niet noodzakelijk. Deze hogere encryptie standaard in gemeenschappelijk gebruik door banken en e-commerce websites, en is een sterk aanbevolen upgrade volgens Microsoft.

instructies

1 Identificeer uw versie van Internet Explorer. Ga naar het menu "Help" en klik op "Over Internet Explorer." In het venster dat verschijnt zal uw versie te bekijken. Nadat u het nummer hebben opgemerkt, sluit het venster.

2 Navigeer naar de Internet Explorer High Encryption Pack download pagina, in de middelen sectie hieronder vermeld.

3 Klik op de high-encryptie pakket voor je browserversie, genoteerd aan de rechterkant van de pagina.

4 In het nieuwe venster dat verschijnt, klik op "Open." De High-Encryption Pack te downloaden naar uw computer en start automatisch de upgrade proces.

5 Klik op "Next" als de upgrade begint, en vervolgens op "Accepteren" om de licentie-overeenkomst. Wanneer de upgrade is voltooid, zult u in staat om te klikken op "Finish", en u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten. Na de herstart, zal uw versie van Internet Explorer hebben 128-bits codering is geïnstalleerd.

Hints

  • Het is niet aan te raden om zo'n oude versie van Internet Explorer te gebruiken. Indien mogelijk, een upgrade naar Internet Explorer 6 of 7 wordt sterk aanbevolen door Microsoft. Deze nieuwere versies zijn al in staat van 128-bit encryptie, en bevatten veel beveiliging en compatibiliteit updates ook.