Hoe te Notepad converteren naar Office

Hoe te Notepad converteren naar Office


Notepad is een vereenvoudigde versie van de meer geavanceerde Microsoft Office Word tekstverwerkingsprogramma. Notepad slaat alleen bestanden in de .txt (tekst) formaat. Microsoft Word kan tekstbestanden lezen en vervolgens opslaan met een andere extensie. Tekstbestanden niet vet, cursief of onderstreepte tekstopmaak bevatten en geen verschillende lettertypen niet. Notepad tekstbestanden worden het meest gebruikt voor HTML / CSS codering. Microsoft Word kan ook bestanden opslaan in de tekst formaat.

instructies

1 Klik op "Start" en klik op "Alle programma's." Klik op "Microsoft Word" om het programma te openen.

2 Klik op de "Office" knop in de linkerbovenhoek van het venster van Microsoft Word. Klik op 'Openen'. Klik op het drop-down menu en klik op "Alle bestanden" om alle bestanden te openen.

3 Blader naar de Notepad tekst document dat u wilt openen in Word. Klik hier om deze te selecteren. Klik op 'Openen'. De tekst bestand wordt geopend in Word.

4 Maak de nodige wijzigingen in het Kladblok-document.

5 Klik op de "Office" knop. Klik op 'Opslaan als. " Klik op het drop-down menu voor "Save as type" en selecteer "Word-document" of ".doc" als extensie. Klik op een locatie om het bestand wilt opslaan en klik op 'Opslaan'.