Hoe maak ik een MP3 converteren naar AMV

Het omzetten van audio-bestandsformaten, zoals MP3 naar AMV, is makkelijk, vooral met alle online omzetten van tools en applicaties. Websites zoals Media Convert, Media Converter en u omzetten kunt u het formaat van uw MP3 audio-bestand naar AMV veranderen. Het proces zal niet langer duren dan vijf tot 10 minuten van uw tijd.

instructies

1 Bezoek een file-formaat omzetten website, zoals Media Convert, Media Converter of je converteren.

2 Klik op de "Choose File" / "Een bestand uploaden" knop / "Kies het" en zoek het MP3-bestand dat u wilt converteren van uw PC.

3 Selecteer de ingang formaat als de website geeft u de mogelijkheid. Bijvoorbeeld, als u het bestand omzetten via de website van Media Convert, moet u "MP3" te selecteren uit de drop-down lijst als de input indeling van het bestand. Je hoeft dit niet te doen als je het omzetten bent van de andere twee websites.

4 Selecteer "AMV" als de output formaat.

5 Klik op "OK" / "Convert." De website wordt u gevraagd om het geconverteerde bestand op te slaan op uw computer. U kunt elke map te selecteren en druk op "Opslaan." Als je het bestand converteren van de website u omzetten, moet u uw e-mailadres in te voeren. De website zal dan stuur je de geconverteerde indeling in uw in-box, van waaruit u kunt downloaden.