Hoe te verwijderen Foto's van Google Maps

Hoe te verwijderen Foto's van Google Maps


Als u een pijnlijke of privacy schenden foto van jezelf tijdens het gebruik van de Street View-functie van Google Maps, maak je geen zorgen. Google Maps is een eenvoudige manier voor u om bezwaar te maken van deze foto's aangeleverd. Bij het aanvragen van die Google Maps verwijderen van de gewraakte foto, in gedachten houden dat ze niet hoeven te voldoen aan uw verzoek. Bezwaar tegen de foto duurt slechts een paar klikken om uw verzoek in te dienen, en al snel alles wat je ziet in de afbeelding de plaats is een zwarte uitgestrektheid van niets.

instructies

1 Sleep de afbeelding op het scherm, zodat het de gewraakte is op uw scherm. Zoek de "Een probleem melden 'link in de linker bovenhoek van het beeld, naast het auteursrecht (het is grijsachtig wit en klein en misschien moeilijk te zien). Zorg ervoor dat uw pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de link.

2 Selecteer een categorie voor de reden waarom u het beeld verwijdert (u kunt kiezen uit Privacy Concerns, ongepaste inhoud of andere), en typ een reden evenals uw e-mailadres.

3 Sleep het deel van de afbeelding die u wilt verwijderen in de zwarte en rode geschetst doos, zorg ervoor dat het allemaal past.

4 Typ in de verificatie woorden en klik op 'Verzenden'.

Hints

  • Google kan niet altijd de foto te verwijderen, ondanks uw verzoek.