Hoe kan ik Skype gebruiken als primaire telefoon

Skype heeft meerdere accounts opties om u in staat om Skype te gebruiken als uw primaire telefoon. Door u te abonneren op Skype, kunt u mobiele telefoons en vaste lijnen bellen vanaf uw computer en andere mensen kunt u een beroep doen op uw Skype-telefoonnummer. Zodra u een Skype-nummer, kunnen mensen je bellen vanaf hun telefoons op een lokaal tarief, ongeacht waar je bent in de wereld.

instructies

1 Abonneren op een Skype-account waarmee je mobiele telefoons en vaste lijnen bellen vanuit uw Skype-account. Om in te schrijven, ga naar Skype's homepage, plaatst u de cursor over "Prijzen", klik dan op "Pay per maand." U kunt kiezen uit een aantal opties, waaronder onbeperkt bellen op uw continent en onbeperkt bellen over de hele wereld. Klik op "Nu kopen" naar een abonnement aan te schaffen. Als je niet al een Skype gebruikersnaam en wachtwoord, dan kunt u een set-up wanneer u een abonnement aan te schaffen.

2 Stel uw online nummer. Ga naar Skype's homepage, plaatst u de cursor op "Eigenschappen" en vervolgens op "Online Number 'en' Get Online nummer." Een online nummer geeft je een lokaal telefoonnummer dat mensen kunnen bellen om u te bereiken. Wanneer iemand u belt vanaf een mobiele telefoon of een vaste lijn op uw Skype online nummer, wordt uw account rinkelen net alsof je het ontvangen van een oproep van een andere Skype-gebruiker online. Als u offline bent wanneer iemand u belt, kan de beller een ingesproken bericht voor jou. Het opzetten van een online-nummer is een extra kosten, maar u kunt een korting met uw Skype-abonnement te ontvangen.

3 Koop Skype Credit, zodat u tekstberichten van uw Skype-account kan sturen. Inloggen op uw Skype-account en klik op 'Koop Skype Credit. " Gebruik uw credit card om een ​​bepaalde hoeveelheid van het krediet aan te schaffen. Tekst tarieven variëren, afhankelijk van waar in de wereld de tekst wordt verzonden. Zodra u Skype-krediet, klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon die u wilt tekst in uw lijst met contactpersonen en klik op 'verzenden SMS. " Druk op "Enter" om de tekst te sturen. De tekst tarief zal automatisch worden afgetrokken van uw Skype-krediet.