Hoe kan ik het wachtwoord van een beheerder Reset

Als u het beheerderswachtwoord voor uw computer bent vergeten en zijn niet kunt aanmelden, kunt u proberen in te loggen met een andere gebruikersaccount met beheerdersrechten om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u niet meer gebruikersaccounts die in staat zijn om deze actie uit te voeren zijn, hebben, hoewel, dan is uw opties zijn beperkt tot het opnieuw instellen van het beheerderswachtwoord via een derde partij tool genaamd een opstart-cd. Deze tool zal het wachtwoord voor een gebruikersaccount opnieuw in te stellen op uw computer, zodat u om het te veranderen in wat u wilt, zodat u kunt toegang krijgen tot de computer.

instructies

1 Download een opstart-cd, zoals UBCD of Boot CD Hiren's (zie bronnen). Deze CD's zal komen als ISO-bestanden die kunnen worden gelezen door het branden van cd-software.

2 Plaats een lege cd in de computer en gebruik je het branden van cd-software om de opstart-cd's ISO-bestand te schrijven naar de schijf. Dit proces kan enige tijd duren, afhankelijk van de brandende snelheid die je hebt gekozen.

3 Werp de opstart-cd van uw computer en steek deze in de computer waarvan beheerderswachtwoord je nodig hebt om te resetten. Herstart de computer en druk op de DEL of de juiste functie (F10, F11 of F12) toets om naar het opstartmenu.

4 Kies op te starten vanaf de cd en wacht tot het menu wordt weergegeven. Afhankelijk van de opstart-cd je verbrand, zal de opties anders op het hoofdscherm te kijken. U moet toegang krijgen tot de wachtwoord-reset utility.

5 Volg de instructies op het password reset hulpprogramma om de Administrator-wachtwoord opnieuw in te stellen voor uw computer. Zodra dit is gebeurd, moet u de computer opnieuw op te starten en laat het normaal opstarten en meld je aan met je nieuwe wachtwoord.