Hoe kan ik een MP4 converteren naar Motion JPEG

Hoewel veel video conversie programma allowsyou een MP4-bestand naar een andere video-formaat, zoals WMV, FLV of MKV omzetten, de meerderheid van de video converters niet in staat zijn het omzetten van een videobestand naar een Motion JPEG of MJPEG. Om een ​​MP4 converteren naar een MJPEG, gebruik Gratis MP4 2 MJPEG, RER HD Movie Converter of OJOsoft Total Video Converter. Na het omzetten van de video, kunt u uw nieuwe MJPEG bestand te zien in een programma dat het multimedia-formaat ondersteunt.

instructies

Met behulp van gratis MP4 2 MJPEG

1 Download en installeer gratis MP4 2 MJPEG (zie bronnen).

2 Open Gratis MP4 2 MJPEG.

3 Klik op de "Browse" knop aan de rechterkant van het veld Source en selecteer het MP4-bestand dat u wilt converteren naar MJPEG formaat.

4 Klik op de knop 'Bladeren' aan de rechterkant van het veld Bestemming en selecteer een output map voor het bestand MJPEG.

5 Klik op de "GO" knop. De MP4 wordt omgezet in een MJPEG en opgeslagen op de door u gekozen uitgang van de map.

Met behulp van RER HD Movie Converter

6 Download en RER HD Movie Converter te installeren. Met ingang van de datum van publicatie, de video-omzetter kost $ 30. Om de software te testen, download de gratis trial versie (zie bronnen).

7 Lancering RER HD Movie Converter.

8 Klik op de "Browse" knop aan de rechterkant van het veld Input File en selecteer uw MP4-bestand.

9 Klik op de knop "naar AVI", selecteer dan de "MJPEG File" optie uit het "AVI Profiel" drop-down menu.

10 Klik op de knop 'Bladeren' aan de rechterkant van het veld Output File en selecteer een doelmap voor het bestand MJPEG.

11 Klik op de knop "Convert" in de linker bovenhoek van het scherm. De MJPEG wordt opgeslagen in de door u gekozen doelmap.

Met behulp van OJOsoft Total Video Converter

12 Download en installeer OJOsoft Total Video Converter. Met ingang van de datum van publicatie, de software kost ongeveer $ 27. Het bedrijf biedt echter een gratis proefversie (zie bronnen).

13 Open OJOsoft Total Video Converter.

14 Klik op de "+" knop aan de rechterkant van het veld Input File Name. Navigeren door uw mappen en importeer het MP4-bestand dat u wilt converteren.

15 Klik op de "naar AVI" knop in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer de "MJPEG File" optie in het 'Profiel' drop-down menu.

16 Klik op de knop 'Bladeren' aan de rechterkant van het veld Output File en selecteer de map aangewezen uitgang voor het geconverteerde bestand.

17 Klik op de knop "Convert" in de rechterbenedenhoek van het scherm. De MP4 wordt omgezet in een MJPEG en opgeslagen op uw pc.