Hoe te Songs From iTunes Kopiëren naar een cd

Hoe te Songs From iTunes Kopiëren naar een cd


iTunes is een programma gemaakt door Apple dat uw muziekbestanden organiseert en zal ze synchroniseren met de iPod MP3-speler. U kunt ook iTunes gebruiken als primaire mediaspeler en nummers op een cd te branden. Branden van cd's met iTunes kun je je eigen mix-cd's die je in elke CD-speler kan luisteren maken.

instructies

1 Ga naar Apple's iTunes-website (zie de link in het gedeelte Bronnen). Klik op de "Download iTunes 'knop om het setup-bestand te downloaden. Dubbelklik op het bestand om het te openen en volg de aanwijzingen om het programma te installeren.

2 Open iTunes en klik op het menu "Bestand" aan de bovenkant van het scherm en klik op "muziek." Selecteer uw muziekbibliotheek en klik op "Add" om de bestanden toe te voegen aan iTunes.

3 Klik op de "+" teken in de linker bovenhoek van het iTunes-venster om de afspeellijst raam te openen. Sleep de bestanden die u wilt op uw cd in de playlist-venster. Gebruik dit venster om de nummers te worden verbrand in de juiste volgorde te plaatsen.

4 Plaats de lege cd in de computer.

5 Klik op de knop "Voorkeuren" in de top van het iTunes-venster. Klik op het menu "Advanced" en klik op "Branden" om het branden te openen.

6 Klik op de pull-down menu naast 'Preferred Speed ​​"en kies de snelheid van uw brander. Als u niet uw brander snelheid weten, klik op "Best mogelijke." Klik op "Audio CD" onder "Disc formaat." Klik op "Burn Disc" in de linker bovenhoek van het scherm om de cd te branden.

Hints

  • iTunes maakt het eenvoudig om meerdere cd's te branden. Ga terug naar de hoofdbibliotheek scherm en sleep een nieuwe lijst van nummers aan de afspeellijst sectie.
  • CD's kan alleen omgaan met 700 MB aan muziek, dus zorg ervoor dat je afspeellijst is niet te groot om te passen op de cd. Als het is, moet u twee verschillende cd's te branden