Hoe PDF-bestanden in Word-documenten insluiten

Hoe PDF-bestanden in Word-documenten insluiten


Bij het inbedden van een document in een ander document dat u in wezen het kopiëren en plakken van de inhoud van de ene naar de andere. Met Microsoft Word, kunt u foto's en andere content direct insluiten in de tekst van het bestand. U kunt hetzelfde doen met PDF-bestanden; Echter, voordat u dit kunt doen wat je nodig hebt om de PDF om te zetten in een bewerkbaar Word-document. Nadat u de originele PDF-bestand in het Word-document insluiten, kunt u deze opnieuw op te slaan het gehele document als een PDF.

instructies

1 Open de PDF editing software die je op je computer. Een voorbeeld is Adobe Acrobat. Laad het PDF-bestand dat u wilt insluiten in het Word-document.

2 Klik op "File", gevolgd door "Opslaan" en het document retitle. Uit de lijst van formaat opties op de onderkant van het scherm klikt u op de pull-down pijl en selecteer "Word" (.doc). Klik op "OK" en het bestand wordt opgeslagen als een Word-document.

3 Lancering Microsoft Word en de Word-document dat u wilt de andere inhoud te importeren laden.

4 Open de nieuwe Word-document dat u zojuist hebt gemaakt. Word maakt een tweede tabblad in het programma.

5 Klik en sleep over de inhoud die u wilt insluiten in het oorspronkelijke Word-document. Klik rechts op de selectie en kies "Kopiëren" in het pull-down menu.

6 Selecteer het tabblad het eerste document en klik met de rechtermuisknop in het gebied waar u de tekst van de PDF's wilt. Selecteer "Plakken" uit het pull-down menu, en de inhoud wordt geplakt in het oorspronkelijke Word-document. Je hebt nu de informatie van het PDF-bestand dat is ingesloten in het Word-document.

Hints

  • Wilt u het hele document naar PDF converteren klikt u op "File" en "Save" en selecteer "PDF" uit het pull-down menu-indeling opties aan de onderkant van het scherm.