Hoe maak je een Border in CSS uitschakelen

Veel webmasters gebruik maken van Cascading Style Sheets (CSS) ontwerp van code om het uiterlijk van hun website of blog te configureren. Een van de voordelen van het gebruik van CSS is kunt u de belangrijkste elementen van alle pagina's op de site van een enkele CSS-bestand te controleren. Dit bespaart tijd, omdat het betekent dat je niet nodig om het ontwerp-code van elke webpagina afzonderlijk te veranderen. U kunt de grens in een CSS website design uitschakelen door het openen van uw CSS-bestand en het bewerken van de "border" attribuut.

instructies

1 Start uw reguliere webdesign programma of een platte tekst editor tool, zoals Microsoft Kladblok of Microsoft WordPad.

2 Klik op "File" en "Open" om het CSS ontwerp bestand te openen voor uw website. Dit heeft een ".css" bestandsextensie en je zult meestal vinden in dezelfde map, of in een sub-map met de HTML of andere code pagina's voor uw website.

3 Scroll naar beneden door de CSS-bestand naar de grens die u wilt uitschakelen te lokaliseren. Elk deel van de CSS-code in het bestand heeft betrekking op een ander ontwerp element van de website en elke sectie is gelabeld om u te helpen de juiste code te vinden. Zo zal de website pagina kop sectie worden geëtiketteerd "Header" of "Ik ben op weg."

4 Zoek de grens code in de juiste sectie van het CSS-bestand. Bijvoorbeeld, de coderegel "border: 6px stevige zwarte" instrueert de webpagina om een ​​stevige zwarte grens die 6 pixels dik te geven.

5 Markeer de grens grootte attribuut en verander de waarde naar "0px. ' Dit schakelt de grens in de website lay-out. Herhaal deze stap voor elke rand die u wilt uitschakelen.

6 Klik op "File" en "Save" om de bewerkte CSS-bestand op te slaan. Upload het bestand naar de gebruikelijke hoofdmap op uw web hosting server. Dit zal het bestaande CSS-bestand met het gewijzigde bestand overschrijven.

Hints

  • Als alternatief, in stap 5 kunt u de grens laten zitten, maar maak het onzichtbaar door het veranderen van de kleur attribuut om de website design element achtergrond kleur overeenkomen.