Hoe maak je een spel de website van Free Create

Het internet is een nuttig instrument voor onderzoek en werk. Het kan ook de ultieme speeltuin zijn, met iets voor u 24 uur per dag te vermaken. Een van de meest populaire bezigheden online is het spelen van games en het internet heeft zijn eerlijk deel van de websites gewijd aan niets anders dan games. Een spel website kan leuk zijn om elkaar en plezier in gebruik zijn, maar het kan ook een manier voor u om een ​​beetje reclame op het internet inkomsten te genereren, terwijl je toch bezig bent. Leer hoe je een spel gratis website die bezoekers zal vermaken en misschien zet een beetje extra verandering in uw zak kunt maken.

instructies

1 Hier krijg je een gratis webhost (zie bronnen). De webhost is waar je spel website zich bevindt op het internet. De webhost zal ingebouwde tools die u kunt gebruiken om bestanden te uploaden en het ontwerp en bouwen van uw website. Veel gratis web hosts bieden ook tools om het promoten van uw website.

2 Ontwerp uw website spel leuk te worden. Heldere kleuren en gemakkelijk te navigeren menu's zijn best. Je wilt niet dat bezoekers van uw website verlaten voordat zij om het plezier te krijgen. Maak verschillende spel categorieën om het gemakkelijk voor de bezoekers om te vinden wat ze zoeken te maken. Je hoeft niet wilt dat ze moeten gaan door middel van spelletjes in elke categorie als alles wat ze willen zijn puzzelgames. Vijf of zes algemene categorieën moet het lukken, met inbegrip van kaartspellen, shooter games en logica games.

3 Verwerven veel verschillende spellen voor uw website als je kunt vinden. Er zijn vele websites op het internet die gratis spellen die je kunt insluiten met de code in uw webpagina (zie bronnen) aan te bieden. Als je wilt exclusieve games op uw website op te nemen, plaats een advertentie op uw website uitnodigen ontwikkelaars om games te dienen.

4 Genereer Web inkomsten door het gebruik van een pay-per-click-service, zoals Google AdSense. Google AdSense plaatst content-gerelateerde reclame op uw website, en je kunt geld verdienen wanneer bezoekers doorklikken de advertenties. Hoe meer bezoekers die naar uw website komen de meer klikken u waarschijnlijk te krijgen.

5 Promoot uw website door het opnemen van een link naar het wanneer u e-mails versturen. Het bevorderen van de site op social networking pagina's, zoals MySpace en Facebook. Bieden om de banden met andere websites ruilen om meer traffic te genereren. Houd uw website bijgewerkt. Voeg nieuwe spellen regelmatig. Dit zal de bezoekers blijven terugkomen.