Hoe om te controleren Domain Ownership

Wanneer u over een website of een domein dat uw interesse pieken lopen, wilt u weten wie de eigenaar is dat bepaald domein. Als u wilt het domein te kopen, wil je weten hoe je eigendom van het domein te controleren, zodat u kunt contact opnemen met de eigenaar en proberen te onderhandelen over een deal. U kunt een website die informatie over het dat u gaat over vinden, dus contact opnemen met de eigenaar is de manier om eventuele problemen op te lossen. Er is een manier om de eigenaar van een website of domein te bepalen.

instructies

1 Bezoek Whois.com om te zien wie een domeinnaam bezit. Voer de domeinnaam in het zoekvak. Een pagina zal komen tonen van de domeinnaam. Klik op "Whois" aan de rechterkant van de domeinnaam. Dit brengt u naar de pagina die u vertelt de eigenaar en welk bedrijf de domeinnaam werd geregistreerd, zoals GoDaddy.com.

2 Kijk naar de domeinnaam webpagina om te zien of de contactgegevens van de eigenaar overal wordt geleverd. De eigenaar zal meestal plaats contactgegevens op een andere pagina. De informatie, indien van toepassing, dient te worden vermeld onder 'Contact'.

3 Bezoek Alexa.com om te zien wie een domeinnaam bezit. Voer de webpagina domeinnaam in het zoekvak aan de bovenkant van de pagina aan de site informatie te krijgen. Wanneer de pagina wordt weergegeven, klikt u erop. Dit brengt u naar een nieuwe pagina met een tab die zegt: "Contact Info." Klik op dit tabblad worden genomen om de pagina met informatie van de eigenaar.

Hints

  • De eerste stap werkt meestal en geen andere maatregelen nodig zijn.