Adobe Photoshop CS2 Tutorial voor beginners

Of u nu nieuw voor knutselen rond met uw digitale foto's of nieuwe computer graphics zijn in het algemeen, zal Creative Suite 2 verzameling tools van Adobe u helpen om snel aan de slag. De belangrijkste grafische programma in de suite, Photoshop, en biedt een groot scala aan kleuren, dessins, filters, gereedschappen en paletten om de meest elementaire foto's te bewerken en te transformeren zelfs. Novice Photoshop-gebruikers zal veranderen van kleur en licht richting binnen een paar muisklikken in CS2.

instructies

1 Open Photoshop, pull down het menu "Bestand", klik op "Open" en blader naar een afbeelding op uw computer om te experimenteren met. Dubbelklik op de bestandsnaam en het beeld wordt weergegeven op het Photoshop werkruimte.

2 Open het menu "Beeld", klik op "aanpassen" en selecteer "Levels." Verplaats de "Levels" slider driehoeken naar links of naar rechts om donkerder of lichter uw beeld, het toevoegen van meer grijs of wit. Klik op "OK" of "Annuleren."

3 Pull down "Image" en klik op "Aanpassen" opnieuw, dit keer te kiezen voor "Hue / Saturation." Verplaats de "Hue" schuifbalk naar links of rechts te kijken hoe de kleuren in de afbeelding veranderen volledig. Verplaats de "Verzadiging" schuifbalk naar rechts en kijk hoe de hoeveelheid kleur in het beeld verdiept, het draaien van uw afbeelding bijna cartoon-achtige. Klik op "OK" of "Annuleren."

4 Klik op de "Lasso" tool op het "Tools" palet aan de linkerkant van het scherm. Teken de omtrek rond een deel van het beeld in de foto, zoals een persoon of dier. Een knipperend gestippelde lijnen weergegeven; klik met de rechtermuisknop en kies "Layer via Copy."

5 Klik op de "Move" tool, die eruit ziet als een zwarte pijl kop en kruis, op de "Tools" palet en sleep de cursor naar links. Je ziet u een duplicaat van het gebied dat u geschetst met de lasso te creƫren.

6 Kijk naar de "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm. Er is een nieuwe laag van het gebied dat u gekopieerd; klik met de rechtermuisknop en kies "Layer Verwijderen." Je bent terug om gewoon je originele foto.

7 Open het menu "Filter", klikt u op "Artistic" en selecteer "Plastic Wrap." Verplaats de "Highlight Strength" schuifbalk helemaal naar rechts en klik op "OK"; je plaatje ziet er nu alsof het is bedekt met plastic. Open het menu "Edit" en selecteer "Undo Plastic Wrap 'om uw foto terug naar zijn oorspronkelijke terug.

8 Klik op de "Smudge" tool op het "Tools" palet. Het ziet eruit als een wijzende vinger; als je het niet zien, op zoek naar ofwel een holle regendruppel of een holle driehoek en met de rechtermuisknop op het pictogram. Deze drie instrumenten delen allemaal dezelfde ruimte. Selecteer "Smudge Tool", dan sleep je de cursor over de afbeelding. Randen van de kleuren bloeden elkaar en doodbloeden in het beeld.

Hints

  • De Adobe Creative Suite vrijgegeven haar CS5 versie in april 2010, maar geloof niet verliezen; je CS2 zal blijven om alle taken die u nodig hebt om te werken aan uw foto's uit te voeren.