Het doel van een Feedburner

Het doel van een Feedburner


Wanneer u zich abonneren op online blog of website content via een RSS (Really Simple Syndication) te voeden, je vaak updates te ontvangen wanneer de website wordt geüpdatet. Feedburners beheren van uw RSS-feeds en leveren ze aan uw e-mail inbox. Google FeedBurner is een van de meest populaire feedburners en kan beheren van zowel uw eigen content voeder en feeds van anderen waarop u geabonneerd bent.

Automatische updates

Het belangrijkste doel van een FeedBurner is te houden u automatisch bijgewerkt op de blogs en websites die u het meest. Wanneer u op de RSS-pictogram op een blog of website, bent u geabonneerd op de inhoud van die site. Wanneer de auteur van de website van de content updates, de inhoud ontvangt u automatisch in uw e-mail inbox. Het hebben van het voer automatisch bij te werken via de FeedBurner elimineert de noodzaak om voortdurend een bezoek aan de blog of website voor nieuwe content. Het is direct voor u beschikbaar.

Titels Favoriete Websites

In aanvulling op het verzenden van automatische updates, feedburners helpen u ook bijhouden van uw favoriete blogs en websites te houden op een plaats. Business, nieuws, sport, financiële en persoonlijke websites kunnen allemaal aan uw FeedBurner worden toegevoegd en naar uw e-mail inbox of news reader. Het is eenvoudiger om de inhoud hebben allemaal op één plek dan te gaan op jacht naar het door een zoekmachine. Feedburners mogelijk verschillende soorten feeds om hun inhoud direct naar een plaats.

Beheer Abonnees

Google FeedBurner kunnen ook bijhouden en beheren van uw eigen RSS feed abonnees. Hoe meer abonnees u uw RSS, wordt het meer uw inhoud op zoekmachines zoals Google, en hoe meer verkeer u ontvangt. Feedburners geven u gedetailleerde informatie over RSS-abonnees, met inbegrip van namen, als ze ingeschreven en of ze zijn uitgeschreven. Google FeedBurner toont analytics software die bijhoudt abonnee koppeling klikken.

Contact maken met Social Media

Feedburners kunt uw RSS-feed automatisch een link naar uw sociale media platformen, waaronder Facebook, Twitter en andere websites. Uw blog of website-inhoud wordt automatisch bijgewerkt en bekend gemaakt op social media sites, worden gedeeld en op door andere gebruikers van sociale media commentaar. Feedburners helpen verhogen van uw aanwezigheid op het internet en branding.