Hoe maak je een Winmail bijlage te openen

Hoe maak je een Winmail bijlage te openen


Een Winmail bestand, een bijlage is verbonden met Microsoft Outlook, bevat een verscheidenheid aan componenten, waaronder bestanden en styling informatie met betrekking tot de specifieke e-mail. bestandsformaat van de Winmail attachment is "winmail.dat", maar kan ook worden geformatteerd als "ATT001.dat." De bijlage kan niet direct worden geopend --- een converter worden gebruikt. Winmail attachment converters niet alleen uitpakken van de afzonderlijke bestanden, maar kunt u ook bestanden van de gehechtheid op te slaan voor gebruik in andere programma's, waaronder Microsoft Word, PowerPoint en Excel.

instructies

Met behulp van Winmaildat.com

1 Open Internet browser van uw computer.

2 Zie Bronnen voor de link naar de Winmaildat website. Klik op de link - de Winmaildat website wordt geopend.

3 Klik op "Browse." Navigeer naar de map met de Winmail bijlage die u wilt openen. Dubbelklik op de Winmail attachment te openen.

4 Klik op 'verzenden'. De Winmaildat website zal het bestand te converteren en de inhoud van het bestand te presenteren op een pagina met zoekresultaten.

5 Klik met de rechtermuisknop op het geconverteerde bestand (s). Selecteer "Opslaan als" om het bestand (en) op te slaan op uw computer.

Het downloaden en gebruiken Winmail Reader

6 Open Internet browser van uw computer.

7 Zie Bronnen voor de link naar de Winmail Reader installatieprogramma. Klik op de link - de "Opening Winmail-reader-setup.exe" dialoogvenster verschijnt.

8 Klik op 'Opslaan als', 'Bestand opslaan "of" OK "om de Winmail Reader's setup-bestand op te slaan op uw computer.

9 Dubbelklik op de "Winmail-reader-setup.exe" bestand om het installatieprogramma te openen.

10 Selecteer de taal waarin u het programma geïnstalleerd wilt. Klik op "OK". De "Setup - Winmail Reader" dialoogvenster wordt geopend.

11 Klik op 'Volgende'. Klik op de cirkel naast de tekst: "Ik accepteer de overeenkomst."

12 Klik op "Next" om de installatie van de setup-programma voort te zetten.

13 Klik op 'Volgende'. Klik op het vakje naast de tekst "Maak een Desktop Icon" naar een snelkoppeling om het programma op uw computer "Desktop."

14 Klik op 'Volgende'. Klik op "Install" en "Finish." De Winmail Reader programma wordt automatisch geopend.

15 Klik op het selectievakje naast de formulering "Associate DAT-bestanden met deze toepassing" om dit programma te gebruiken als standaard Winmail attachment viewer. Klik op 'OK'.

16 Klik op het icoon "Open winmail.dat" in de linker bovenhoek van het dialoogvenster Winmail Reader doos.

17 Navigeer naar de map met de Winmail bijlage die u wilt openen. Dubbelklik op de Winmail attachment te openen. De inhoud van de bijlage verschijnt in de linker pan.

18 Klik op de naam van het bestand onder de "bestandsnaam" op weg naar een voorbeeld van het bestand te zien in de rechter pan.

19 Klik op de naam van het bestand om het te selecteren. Klik op 'Opslaan als' om het geselecteerde bestand op te slaan op uw computer als een stand-alone-bestand.

20 Klik op de "X" in de rechter bovenhoek van de Winmail Reader toepassing te sluiten.

Hints

  • Winmail Opener is een andere gratis Winmail bijlagen bekijken programma. Om de applicatie te downloaden, zie de Middelen voor de link.