Wat is een gesloten kanaal op YouTube?

Wat is een gesloten kanaal op YouTube?


Een gesloten kanaal op YouTube is een YouTube-account dat is verwijderd door de erkende rekeninghouder gebruiker of een YouTube-beheerder. Bijna alle gegevens in verband met het account wordt verwijderd. Wanneer u naar de URL van een gesloten YouTube-kanaal, geen profiel verschijnt. Zodra een kanaal is gesloten, de gebruikersnaam met pensioen permanent.

Wat wordt verwijderd wanneer een kanaal is gesloten

Wanneer een gebruiker een account op YouTube wordt gesloten, wordt de gebruiker informatie verwijderd, samen met de video's. Dit omvat alle informatie, uploads, afspeellijsten, vrienden connecties en berichten.

reacties Remain

opmerkingen van een gebruiker op de video's van andere gebruikers blijven zichtbaar wanneer de gebruiker zijn account sluit. Door te klikken op de gebruikersnaam geassocieerd met het commentaar heeft de gesloten kanaal niet weergegeven.

thumbnails Linger

Miniatuurafbeeldingen van een gesloten kanalen video's blijven op YouTube om te verschijnen voor een korte tijd, zoals in de zoekresultaten. YouTube verwijdert uiteindelijk deze samen met de rest van het kanaal.

"Heropening Uw account" Form Niet langer beschikbaar

Op 6 september 2011 YouTube beëindigde de optie om een ​​kanaal te heropenen nadat het is gesloten.