Hoe te vertalen een Numerical Nummer aan om een ​​Code 39 Barcode

Hoe te vertalen een Numerical Nummer aan om een ​​Code 39 Barcode


Code 39 is een soort low-density van de barcode die hoofdletters kan coderen (A tot en met Z), cijfers (0 tot en met 9) en een handvol speciale tekens, zoals het $ -teken. Net als elke andere vorm van barcode, kunnen gegevens worden vertaald of in barcodes, zoals Code 39 gecodeerd met behulp van een barcode-genererende software programma. Het beeld gegenereerde barcode wordt afgedrukt met behulp van een gewone printer of een barcode printer. Eenmaal gedrukt, kan de barcode worden gelezen door een barcode scanner.

instructies

1 Bezoek barcode-generator.org, barcoding.com of barcodesoft.com toegang tot online barcode genereren van software.

2 Bekijk de programma-interface meestal gepresenteerd in de home page. Vertrouwd te maken met de functies van het programma, en bekijk de selectie van verschillende soorten barcode. Klik op Code 39 van de drop-down lijst.

3 Kijk voor de ruimte om de gegevens of nummers die je nodig hebt om te zetten in Code 39 streepjescode in te voeren. Typ de nummers of gegevens die u wilt coderen en klik op "Genereer Barcode" het imago van de barcode te creëren.

4 Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding of klik op de "Download afbeelding" knop. Klik op "Afbeelding opslaan als" in de volgende pop-up menu, kies een bestand locatie waar u het imago van de barcode op te slaan en klik op 'Opslaan'.

5 Sluit uw barcode scanner op uw computer. De meeste barcode scanners hebben of toetsenbord, USB of een seriële aansluiting. Gebruik een Y-key dual-toetsenbord-adapter als uw scanner kabel eindigt met een toetsenbord connector. Steek het toetsenbord aansluiting van uw scanner in de ene kant van de Y-key dual toetsenbord adapter, steek de stekker van uw toetsenbord in de andere kant van de adapter en steek de adapter om het toetsenbord-poort achter je computer.

6 Klik met de rechtermuisknop imago van de barcode op en klik op "Print" in het resulterende pop-up menu om het af te drukken. Scan de afgedrukte barcode met behulp van de barcode scanner en controleer de gegevens geüpload naar uw computer op juistheid.