Lijst van Computer Virus Hoaxes

Lijst van Computer Virus Hoaxes


Het internet krijgt een slechte rap voor het zijn een onbegrensde kloof van niet-geverifieerde, ongefundeerde of gewoon onware informatie waarop mensen beslissingen te baseren en de vorm adviezen. Bij slechte informatie aankomt in uw e-mail inbox, het heeft zelfs meer van een kans om te worden serieus genomen. Dat is hoe een virus hoax werkt. Het is onmogelijk om de motivatie van de hoaxters goddelijke, maar het algemene effect van hun inspanning is dat je, ook al is er geen echte bedreiging, verstoppen andere postvakken in een poging om je vrienden te waarschuwen. Ergens, is een 13-jarige jongen lachen. Er zijn veel van dergelijke virus hoaxes stuiteren rond, en veel van hen wonen al jaren.

Een Virtual Card for You

Een van de meest gekweekte virus hoaxes aller tijden begon haar leven terug in 2000 en blijft tot op de dag. Net als vele anderen, het maakt gebruik van een samengesteld waarschuwing van een gerenommeerde organisatie (in dit geval, CNN) om ontvangers bang te onmiddellijke actie. Er was een bijzonder vervelende "wenskaart" virus in 2007 dat echt was, dus wees voorzichtig de twee niet te verwarren.

Mobiele telefoon virus

De streng geformuleerd waarschuwing over een virus aanvallen van mobiele telefoons voor het eerst verscheen in 1999, en geadviseerd tegen het nemen van oproepen van "beschikbaar." In 2005 en 2007, verscheen waarschuwen ontvangers op hun hoede voor oproepen van "ACE?" En "XLAN te zijn, "respectievelijk.

Heb je!

Een munt transfer service genaamd Evocash was betrokken bij herhaald geschillen met een groep van oplichters die zichzelf iCafe. De "Got You" boodschap vertelt de ontvanger ze "dom" opende de e-mail en laat los een verwoestende worm die onmogelijk op te sporen is. Een nieuwe computer is de enige remedie. ICafe ondertekende de boodschap, Evocash Administration, Inc.

Het leven is mooi

Vasthouden aan beproefde messaging, noemde de e-mail waarschuwing McAffee, Microsoft of Norton als betrouwbare bron. Het begon zijn leven in 2002 en vermaande de ontvangers van een power point document met de titel niet te openen "Het leven is mooi, 'anders zouden ze in de ban van een verschrikkelijke virus eeuwigheid. Hij dook in 2008 door samenvallen het oorspronkelijke bericht met het zeer reƫle "Mail Server Report" virus waarschuwing, en het beweerde te worden geverifieerd door snopes.com

De Budweiser Frogs Screensaver

Genadig, de eens zo populaire advertentiecampagne uiteindelijk stierf, maar de nep virus waarschuwing over een screensaver beeltenis van de hoofdpersonages niet. Het is het maken van de ronde vrijwel non-stop sinds 1999.

Deeyenda

De grijsaard van alle virus hoaxes moet zeker Deeyenda zijn. Vroege versies van deze vermeende virus werd gezegd dat ze invloed hebben op Windows 3.1, en toch het blijkt nog steeds in het wild aan deze dag.