Hoe maak je een cd die niet komt opdagen op het bureaublad op een Mac Eject

Hoe maak je een cd die niet komt opdagen op het bureaublad op een Mac Eject


Macintosh computers hebben een diskdrive en geen fysieke knop te drukken om een ​​cd te verwijderen. Een cd die niet komt opdagen op het bureaublad eenmaal ingebracht kan worden uitgeworpen via het toetsenbord commando's en software die bij de OS X-besturingssysteem. De procedures zijn eenvoudig en is niet schadelijk voor de Mac of de cd.

instructies

1 Start de Mac. Houd de linker muisknop klikken. Wacht tot de CD om zich uit te werpen vanaf de Mac. Verwijder de CD. Houd de knop ingedrukt totdat de Mac schakelt zichzelf uit.

2 Start het programma Schijfhulpprogramma door te dubbelklikken op het pictogram van de map "Utilities" in de map "Applications". Klik eenmaal op het pictogram van de cd die is verschenen in de linkerkolom van het hoofdscherm van de Disk Utility programma. Klik op de knop "Eject" aan de bovenkant van het hoofdscherm van de Disk Utility programma. Verwijder de cd uit de schijf slot. Sluit het programma Disk Utility.

3 Start het programma Terminal door te dubbelklikken op het pictogram van de map "Utilities" in de map "Applications". Enter "drutil tray eject" in het venster dat verschijnt. Druk op "Return." Verwijder de cd. Quit het programma Terminal.

Hints

  • Bestuif de glanzende zijde van een CD met perslucht voordat u het in een Mac.