Hoe kan ik foto's van dieren Onto Posters

Met de uitvinding van de computer-aided layout en design software programma's, is het mogelijk voor u om een ​​poster met foto's van dieren op het thuis of in je werk op kantoor te creëren. Voor kleine organisaties, zoals kinderboerderijen, kerel ranches en andere dierlijke georiënteerde bedrijven, met dit vermogen bespaart tijd en geld omdat u niet nodig hebt om uw poster afdrukken behoeften naar de printer te ontwerpen. Echter, kan het eindresultaat zien er net zo professioneel als één gedaan door een design studio.

instructies

1 Maak een aantal ruwe schetsen van uw dier poster ideeën. Schrijf de tekstuele informatie en zorg ervoor dat je stevig ideeën over de picturale elementen. Hoe meer je uit te werken in deze stap op het gebied van dierlijke foto ideeën, geschreven tekst en bladspiegel, hoe minder werk je moet doen in de computer ontwerpfase.

2 Maak een map op het bureaublad van uw computer voor de materialen die u nodig hebt voor dit project. Bewaar alle daarmee verband houdende elementen van dit werk in die map.

3 Zoek foto's van dieren op uw illustraties of foto-cd. Kies beelden die passen bij jouw design stijl. Bijvoorbeeld, als u een meer cartoon-achtige stijl, kiest beelden die deze aanpak ondersteunen. Sla uw foto's in de map bestand.

4 Open een nieuw document in uw ontwerp-programma. Noem het document en sla het op in de map bestand.

5 Plaats de dierenfoto's. Het kan zijn dat een illustratiekader te maken of doen tekstomloop om de woorden stromen rond het beeld correct zodat de woorden niet bloeden over de afbeelding. Omdat de nadruk van deze poster is dierenfoto's, stappen ondernemen om deze elementen de meest prominente op de poster te maken. Bijvoorbeeld, na te denken over het plaatsen van clusters van dieren foto's samen in de rechter bovenhoek van de poster of zetten een grote foto op deze plek. Het regelen van objecten in deze plaats trekt het oog naar dat deel van de pagina. Zodra u plaatst uw foto's, sla je werk op.

6 Laad je printer. Gebruik het juiste formaat papier. Als je het maken van kleine posters, gebruiken 8 1/2 inch met 11 inch. Anders is, past het papierformaat in de printer en voeg dat papierformaat.

7 Print uw poster. Ga naar "File" in de linker bovenhoek van uw ontwerp-programma. Klik op "Print" in het drop down menu. Zodra de printer menu pop-up verschijnt, klik op "OK."

Hints

  • Als u een specifiek dier waarvoor u een poster te maken, foto's nemen van het dier met uw digitale camera in plaats van het vinden van dieren foto's op de clip art-cd. Upload de foto's naar de map bestand met de accessoires die bij de camera. Ga verder met de rest van de stappen.
  • Veel pagina-indeling programma's bestaan ​​op de markt, zoals Microsoft Publisher, Adobe Photoshop of Quark. Maak een nieuw document. Gebruik de pagina-indeling of het ontwerp-programma dat u het beste kennen; Als je dat niet doet, dan heb je de uitgaven van uw tijd het leren van het programma in plaats van het maken van uw poster.