Hoe maak je een e-mail Link in Flash Maak

Het creëren van een e-mail link in Flash is heel eenvoudig, zelfs als je nieuw bent Flash zijn. Als u een kopie van Flash en fatsoenlijke computer vaardigheden (bijvoorbeeld kopiëren, plakken en items met je muis te slepen), je moet wel goed.
Er zijn een paar variaties in het creëren van een e-mail link in verschillende versies van Flash. Geen zorgen, dat wel. Deze tutorial is verdeeld in secties om u te helpen mee te volgen.

instructies

Hoe kan ik een e-mail Link in Flash Maak

1 Open Flash en maak een nieuwe Flash-document (Flash-bestand in sommige versies).

2 Maak het deelvenster Gereedschappen zichtbaar is (als het niet al) door het selecteren van Window / Tools in het menu. Na dit panel geopend zal het gemakkelijker maken om de tekst voor uw e-mail link te maken.

3 Selecteer het gereedschap Tekst uit Extra (of druk T op uw toetsenbord).

4 Beweeg met uw muis op het podium. Het podium is het gebied waar de film wordt weergegeven. Uw cursor moet nu een dwarsbalk met een A eronder zijn. Trekken uit een rechthoek op je podium. Klik in het vak en begin de tekst te typen voor uw e-mail link: bijvoorbeeld: E-mail verzenden.

5 Als u klaar bent, drukt u op de Escape-toets of het gereedschap Arrow in het deelvenster Gereedschappen. Er moet een blauwe rechthoek met daarin de tekst zijn. Maak je geen zorgen als uw tekst niet precies waar u het wilt. U kunt het elders slepen met behulp van de pijltjes op je toetsenbord of door het te slepen met je muis.

6 Verander het uiterlijk van uw tekst door te selecteren en te kiezen voor tekst in het menu. U kunt kiezen uit de drop-down selectie om het lettertype, de grootte of de stijl te veranderen.

7 Flash 5 Gebruikers: Selecteer de tekst op het podium en kies Venster / Panels / Sfeer in het menu (of Ctrl + T) om het deelvenster Teken te openen. Bij URL, voeg mailto: [email protected] (het e-mailadres dat u wilt gebruiken) en selecteer _blank voor Target.
Flash 8 / Flash MX-gebruikers: Selecteer de tekst op het podium en kies Venster / Eigenschappen / Properties (of Ctrl + F3). Voeg mailto: [email protected] (het e-mailadres dat u wilt gebruiken) in de lege doos aan de linkerkant van Target. Kies "_blank" voor Target.
Flash C33 Gebruikers: Selecteer de tekst op het podium en kies Venster / Actie / Browser. Get URL en voeg mailto: [email protected] (het e-mailadres dat u wilt gebruiken) in de doos. Kies "_blank" voor Target.

8 Test uw film om ervoor te zorgen dat het werkt door Control / Film testen in het menu (of Ctrl + Enter). Uw standaard e-mailprogramma wordt geladen nadat u op de e-mail link.

9 Sluit het testvenster.

10 Selecteer File / Publicatie-instellingen in het menu. In het tabblad Indelingen, plaats een vinkje naast Flash en HTML. Selecteer Publiceren en klik op OK.

11 Sla uw werk op.