Hoe maak je een Toshiba M305-S49052 Problemen

Hoe maak je een Toshiba M305-S49052 Problemen


De Toshiba M305-S49052 is een onderdeel van Toshiba's laptop familie van computers die draagbaarheid en kracht voor consumenten en professionals biedt. De M305 kunnen last hebben van een gemeenschappelijke scala aan problemen die monitor backlight mislukking, eenvoudige kabel afsluitingen en lege batterijen bevatten. Al deze problemen kunnen worden opgespoord en vastgesteld, zelfs als je nog nooit dergelijke reparaties hebben geprobeerd. Het enige punt nodig voor het oplossen van uw Toshiba M305 laptop is een Phillips schroevendraaier.

instructies

1 Controleer of het netsnoer (AC snoer) op de Toshiba. Zorg ervoor dat deze zwarte, ronde snoer is nog steeds aangesloten op de circulaire AC-poort aan de achterzijde van het apparaat, en dat het andere einde is veilig in een stopcontact of een overspanningsbeveiliging.

2 Pas de helderheid van uw computer. helderheid van het display kan worden geschakeld via de helderheid toetsen direct boven de numerieke toetsen op het toetsenbord van de M305's. Dit zal de leesbaarheid van een donker scherm te herstellen.

3 Schakel de Toshiba M305 als de voeding of het scherm fouten blijven bestaan. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de computer, sluit het beeldscherm en draai de eenheid over.

4 Los en verwijder de batterij van de Toshiba's. Deze batterij zal worden gezien boven de laptop en onmiddellijk daaronder een gecentreerde batterijontgrendeling schakelaar. Dit mechanisme moet dan worden geschoven voor activering. Zodra je dat doet, zal de batterij worden vrijgegeven.

5 Plaats een nieuwe M305 batterij. Uw oude batterij kan op hebben gelopen van de beschikbare kosten en benodigde een vervanging. Duw de batterij naar binnen totdat deze vastklikt, vervolgens weer aan de Toshiba en testen van het apparaat om te zien of zij een last en als de monitor is responsief en helder.

6 Schakel de laptop opnieuw en verwijder de batterij nog een keer als het scherm donker en blijkbaar unpowered blijft. Het LCD-scherm is niet in sommige betreft. Draai de laptop terug over wanneer de batterij wordt verwijderd en open het beeldscherm.

7 Neem een ​​enquête van het scherm van de M305's. Rond het eigenlijke scherm is een dunne, plastic bezel. Op deze ring zijn verschillende voor de hand liggende kunststof afdichtingen, of caps, dat de bezel schroeven te verbergen. Gebruik je vingers of een scherp, dun nieuwsgierige object onder de caps te krijgen en wrikken omhoog. Zij moeten verschijnen met weinig weerstand.

8 Verwijder de Toshiba's bezel schroeven met een Phillips schroevendraaier.

9 Maak een scheiding tussen de ring en de achterkant van het display van de M305's. Gebruik je vingers te wrikken langs de perimeter van de bezel en haal hem uit de rest van de computer.

10 Controleer de inverter board voor een verbroken kabels. De omvormer staat aan het grijze raad in het midden van het verre onderkant van de blootgestelde scherm, en er zijn twee kabels die verbinding maken met een connector aan elk van de uiteinden van de raad. Indien één of beide van deze kabels los, til op de connector (s), schuif de kabel (s) weer in en sluit de connector (s) terug op zijn plaats door naar beneden te duwen. Dit zal de M305's schermverlichting te herstellen en opnieuw te maken van de monitor operationeel.