Het instellen van een afspraakherinnering op uw computer

Het instellen van een afspraakherinnering op uw computer


Uw afspraak boek kan onhandelbaar zijn en vaak is niet waar je het nodig hebt wanneer je het nodig hebt, en sticky notes hebben de neiging om te verdwalen in bureau rommel. Als beide systemen u een rood hoofd en proberen om gemiste vergaderingen uit te leggen hebben verlaten, schakelt u het papier chaos en verliest de omslachtige boekdeel door het instellen van Microsoft Outlook, zodat het zal je je een pop-up herinnering voor belangrijke vergaderingen te geven. Het is gemakkelijk om te doen en duurt slechts een paar minuten.

instructies

1 Start Outlook en open de kalender. Klik op "File" op de linkerbovenhoek van de werkbalk en ga naar "Nieuw" op het drop-down menu dat wordt geopend. Kies "Afspraak" uit het sub-menu en de linker muisknop op een lege afspraak te openen.

2 Voer de details van de afspraak waarvoor u het opzetten van een herinnering. Outlook wordt automatisch standaard begin- en eindtijden, dus zorg ervoor om te onthouden voor het invoeren van de juiste momenten.

3 Zoek "Herinnering" op de werkbalk en klik op de pijl naar rechts om een ​​drop-down menu van de herinnering te openen.

4 Bepalen hoe lang voor de afspraak u wilt worden herinnerd, scroll naar beneden om de gewenste tijd interval en liet klik erop om het in te voeren in het dialoogvenster.

5 Controleer uw inzendingen voor de nauwkeurigheid en de linker muisknop op "Opslaan en sluiten" om af te sluiten. Uw computer zal een pop-up herinnering aan uw afspraak te openen op het moment dat u hebt ingesteld.

Hints

  • Als u geen Outlook of je een standalone afspraak herinnering programma nodig, te downloaden en te installeren "Efficient Calendar Free." De interface is bijna identiek aan Outlook door hun uiterlijk en functionaliteit.
  • U moet houden Outlook of "Efficient Calendar Free" open en lopen voor de benoeming herinnering je set-up om te functioneren.