Hoe om webpagina's te maken met behulp van Dreamweaver

Hoe om webpagina's te maken met behulp van Dreamweaver


Adobe Dreamweaver is een geavanceerde HyperText Markup Language (HTML) tekst editor die u in staat stelt om websites te maken, met of zonder programmeerervaring. Deze Web development programma biedt Webpagina sjablonen waarmee u meteen beginnen het bouwen van uw pagina's, zonder zorgen van uw pagina's niet te zien juist in verschillende browsers. Daarnaast Dreamweaver levert u hulpmiddelen waarmee u veelvoorkomende taken, zoals het plaatsen van foto's uit te voeren, gemakkelijk.

instructies

1 Start uw Dreamweaver-programma en klik op "Nieuw" in het menu "Bestand". Deze actie geeft de "Nieuw document" dialoog venster kunt u de instellingen heeft gekozen voor uw webpagina.

2 Klik op de optie "Lege pagina" in de "Nieuw document" dialoogvenster en klik vervolgens op de "HTML" title in de kolom "Pagina Type". Klik door de verschillende aanbiedingen in de kolom "Lay-out", zoals "1 kolom elastisch, gecentreerd," om de meerdere pagina's stijlen aangeboden te bekijken. Bijvoorbeeld, een lay-out maakt het mogelijk uw pagina te rekken met het browservenster, terwijl een andere behoudt zijn afmetingen. Klik op de knop "Create" om uw pagina te genereren.

3 Dubbelklik op de inhoud in de "design" venster om de standaard tekst te bewerken. Klik op de grotere, bolder data (posten) en type in uw pagina titel. Verder, klikt u op de blokken van de inhoud, of de leden, en vul uw gegevens.

4 Klik en sleep de muis over de tekst die u wilt converteren naar koppelingen. Klik op de "Hyperlink" knop in de "Insert" werkbalk en voer vervolgens het gewenste URL-adres in de "Link" tekstveld. Klik op de knop "OK" om verder te gaan.

5 Plaats uw cursor in het gebied waar u wilt een beeld te verschijnen en klik op de "Image" knop in de "Insert" toolbar. Selecteer een foto bestand van uw computer met behulp van het dialoogvenster dat verschijnt en klik vervolgens op de "Kies" knop.

6 Klik op het tabblad "All" in het venster "CSS-stijlen 'om de stijlregels die het uiterlijk van uw pagina te controleren bewerken. Bijvoorbeeld, klik op "body" in het venster "Alle regels" en dubbelklik op de waarde in het veld "kleur" om de eerste schaduw van het lettertype wijzigen. Doorgaan om door te klikken de resterende regels om uw pagina te ontwerpen, zoals de voorkeur.

7 Klik op de "Opslaan als" optie onder het menu "Bestand" om naam en sla het bestand. Maak een dubbele pagina's door te klikken op de "Open Recent" optie onder het menu "Bestand", klik op de "Opslaan als" titel om een ​​nieuwe naam te geven en vervolgens de inhoud bewerken tot een duidelijke pagina te maken. Anders, herhaalt u stap 1 tot 6 om een ​​pagina te maken met een nieuwe lay-out.