Hoe kan ik een SWF-bestand te uploaden naar een website

SWF-bestanden, of "Shockwave Flash" bestanden, worden veel gebruikt in web design. Flash-technologie wordt gebruikt in websites layouts, maar ook in vele soorten video en animaties. Een SWF-bestand is de gecomprimeerde en de definitieve versie van een Flash-creatie. Of je je eigen te maken, downloadt u een ander of gewoon degene die je wilt online te plaatsen, kunt u uw bestand uploaden naar uw server of een gratis host, dan insluiten het bestand naar uw site.

instructies

1 Kopiëren of sla uw SWF op uw bureaublad. Dit maakt het gemakkelijker te vinden bij het uploaden.

2 Upload de SWF-bestand naar een gratis SFW hosting site, zoals MegaSWF of SwfCabin. Sommige SWF hosts kunnen grenzen, dus het vinden van de grootte van het bestand voor het uploaden. U kunt dit doen door met de rechtermuisknop te klikken op het bestand en te kiezen voor 'Eigenschappen'. Als u uw eigen site / server hebt, kunt u het bestand direct uploaden naar uw server via uw file manager net als elk ander bestand.

3 Deel het SWF door het plakken van de link die u ontvangt wanneer u het bestand te uploaden. Anders, als inbedding is toegestaan, insluiten het SWF-bestand in een webpagina met behulp van HTML, zoals deze code:

<Object width = "550" height = "400">

<Param name = "movie" value = "eennaam.swf">

<Embed width = "550" height = "400">

</ Embed>

</ Object>

Bewerk de "embed src" om de URL van uw SWF-bestand bevatten. Als u het SWF naar uw eigen server hebt geüpload, kunt u deze code gebruiken als goed, en het gebruik van de URL naar de locatie van het SWF's op uw site.

Hints

  • Om SWF-bestanden te bekijken, moet de kijker de Flash-plug-in voor de browser geïnstalleerd. Als het niet automatisch wordt geïnstalleerd, wordt er een melding weergegeven wanneer iemand probeert de SWF te bekijken, hen te vragen om de Flash plug-in te installeren.