Hoe het optimaliseren van uw website voor Google

Hoe het optimaliseren van uw website voor Google


Help uw website te krijgen een betere ranking met zoekmachines zoals Google voordat je begint te adverteren. Google is niet bijzonder over graphics en kleuren, of over de exacte woorden gebruikt om uw berichten te beschrijven aan uw publiek. Echter, de bots doen wil je relevantie in thema's te tonen via uw website.

instructies

1 Ontwerp uw website in CSS. CSS staat voor Cascading Style Sheets, die schriftelijke instructies voor hoe de site wordt gepresenteerd aan uw bezoekers. CSS kunt u de tekst en het uiterlijk van uw gehele site met weinig inspanning te werken.

2 Houd uw site design eenvoudig. Heb je geen muziek of video's laden wanneer iemand bezoekt uw startpagina. Houd uw website schoon en makkelijk te navigeren.

3 Gebruik meta-tags. Google maakt voornamelijk gebruik van meta-tags, zoals uw titel, beschrijving en trefwoorden om correct te indexeren uw site en zet het in de juiste categorie.

4 Vermijd het gebruik van grote bestanden die voor altijd om te laden. Optimaliseer uw beelden voordat deze te uploaden naar uw website.

5 Controleer uw links vaak. De Google bots zal niet weten wat te doen als ze een gebroken link te vinden of kunnen hun weg niet vinden off van uw startpagina. Hun enige optie is om te vertrekken, en u wilt dat uw gehele site geïndexeerd, niet alleen uw landing page. Gebruik tekstlinks en JavaScript te vermijden bij het maken van uw navigatiesysteem, en bieden de zoekspiders met een website.

Hints

  • Inhoud is belangrijk toe te voegen verse inhoud VAAK.
  • Controleer uw links vaak
  • Gebruik kleinere bestanden en fotoformaten
  • gebruik CSS
  • Houd uw website schoon en makkelijk te navigeren
  • Vermijd het toevoegen van trefwoorden om uw inhoud alleen maar om ze toe te voegen.