Hoe maak je een Wireless PCI Card Fit

Installeren van een draadloze PCI-kaart is een eenvoudig proces dat kleine wijzigingen aan de binnenkant van uw computer vereist. PCI-apparaten hechten aan slots op het moederbord van de computer, en deze sleuven steken als een zere duim ten opzichte van de kleine elektronische snufjes die de rest van het moederbord bevolken.

instructies

Hoe maak je een Wireless PCI Card Fit

1 Schakel de computer en zet de schakelaar aan de achterkant van de computer (meestal ergens in de buurt van de top). Schakel de overspanningsbeveiliging of een andere energiebron van waaruit de computer krijgt zijn kracht.

2 Verwijder alle van de verschillende componenten aangesloten op de achterkant van de computer, met inbegrip van de stroomkabel, monitor kabel, USB-apparaten, muis en toetsenbord.

3 Leg de computer op zijn kant en verwijder het zijpaneel aan onderdelen van de computer te onthullen. De methode hiervoor is verschillend voor elke computer, dus gebruik je intuïtie en kijk voor releases of knoppen die panelen van de computer vrij te geven.

4 Kijk voor een vrij PCI slot. PCI-slots zijn gebroken wit slots gegroepeerd op het moederbord (de hoofdcomputer component die andere componenten haken in). Als er geen vrije PCI-slots beschikbaar zijn, controleren om te zien of een van de apparaten kunnen worden genomen van de computer.

5 Zoek het paneel dat overeenkomt met de vrije PCI-sleuf. Deze zijn opgesteld langs de achterkant van de computer en moet vrij duidelijk zijn.

6 Schroef of maak de bevestigingsmiddelen die overeenkomen met het paneel. In het algemeen, de panelen --- of blanco off-platen --- zijn vastgezet met een enkele schroef of een clip. Haal de schroef of de clip uit te schakelen, en het panel moet omhoog schuift, in de richting van je gezicht.

7 Lijn de lipjes van de draadloze PCI-kaart met de openingen van de vrije PCI-sleuf. Duw stevig naar beneden; de kaart moet gemakkelijk schuiven in de sleuf. Zorg ervoor dat de montagesteun is opgesteld waar de lege off-plate was voordat u deze verwijderd. Dit zou ook een goed moment om aan te sluiten in de antenne die bij de draadloze PCI-kaart kwam te zijn.

8 Vervang de schroef of clips eerder verwijderd. Vervang buitenmantel van de computer. Vervang alle kabels en apparaten die vóór werden gestoken.

Hints

  • Hanteer de kaart alleen aan de zijkanten of de metalen bevestigingsbeugel. Aanraking van de elektronische onderdelen kan potentieel gevaarlijk het apparaat.
  • De kaart moet gemakkelijk zijn plaats te schuiven. Als de kaart lijkt te verzetten tegen een geweldige deal, controleer dan de afstemming tussen de tabbladen en de vrije PCI-sleuf.
  • Wees niet bang voor het demonteren van uw computer een beetje.
  • De stroom aangesloten tijdens dit proces niet te laten, want het kan leiden tot shock en hardwarestoring.
  • Statische elektriciteit kan gemakkelijk elektronica vernietigen. Verwijder statische elektriciteit uit jezelf door het aanraken van een metalen voorwerp anders dan de computer voordat het aanraken van een stuk van computer hardware.