Hoe te verwijderen van een interne notitie van Google Search History

Hoe te verwijderen van een interne notitie van Google Search History


Als u een Google-zoekopdracht die je liever privé houdt hebt uitgevoerd, kunt u een individuele zoekterm te verwijderen zonder verlies van hele geschiedenis van uw browser. Je verleden zoektermen worden feitelijk opgeslagen door uw browser, niet door Google en moet uit de geschiedenis van uw browser worden verwijderd.

instructies

Pc's (Internet Explorer en Firefox)

1 Klik in het zoekvak van Google, en typ de eerste letter of letters van het item dat u wilt verwijderen. Als u alle van de opgeslagen data te bekijken, drukt u op de pijl omlaag op uw toetsenbord.

2 Markeer de vermelding door te drukken op de pijl omlaag op uw toetsenbord of eroverheen verplaatsen van uw cursor (zonder te klikken).

3 Druk op de "delete" op uw toetsenbord.

Safari voor Mac

4 Klik op het pictogram "Bookmarks" op de werkbalk (het ziet eruit als een open boek).

5 Zoek de Google search term die u wilt verwijderen in uw geschiedenis bestand.

6 Single-klik op de zoekterm in en druk op de "delete" knop op het toetsenbord.

Firefox voor Mac

7 Klik in het zoekvak van Google, en typ de eerste letters van de zoekterm die u wilt verwijderen, of druk op de pijl naar beneden om alle opgeslagen zoektermen bekijken.

8 Markeer het item dat u wilt verwijderen door het plaatsen van uw cursor over het (zonder te klikken) of door op de pijl omlaag op het toetsenbord.

9 Druk op de "shift" en "delete" op uw toetsenbord om de term te verwijderen.

Hints

  • U kunt alle opgeslagen zoektermen verwijderen door de geschiedenis van uw browser.
  • Google en andere sites, te houden van het onthouden van informatie die u invoert, schakelt automatisch aanvullen (of auto-fill) functie van uw browser. U kunt dit doen vanuit "opties" in uw browser of het scherm "voorkeuren".