Er is een sissend geluid Wanneer de MacBook Pro in elkaar zetten

Er is een sissend geluid Wanneer de MacBook Pro in elkaar zetten


Of u nu een MacBook Pro die onlangs is opgewaardeerd of omgebouwd, of van u heeft nooit veel problemen om te spreken van, je bent niet alleen als je ervaart een sissend geluid wanneer uw laptop is ingeschakeld. Veel MacBook Pro eigenaren hebben geklaagd over deze kwestie, die door sommigen werd toegeschreven aan een glitch te zijn - of gewoon een vervelende eigenschap - van de centrale verwerkingseenheid van de computer (CPU).

CPU

Als u een dual processor in je MacBook en je bent nu het horen van de sissend geluid, maar hoorde het niet voor je hermontage, is er een kans dat een van je CPU was defect en is nu weer aan het werk. Veel MacBook Pro-gebruikers hebben gemeld dat wanneer men de CPU niet wordt gebruikt en is in wezen "verveeld" of inactief is, maakt het een sissend geluid.

Tijdelijke oplossing

Een mogelijke oplossing voor dit probleem is dat de CPU iets te doen te geven. Veel gebruikers zijn in staat om de sissend geluid te stoppen door het openen van hun PhotoBooth toepassing geweest. Omdat de PhotoBooth applicatie maakt gebruik van de computer iSight-camera, het openen van het programma geeft dat CPU iets om zich te concentreren op. Terwijl de situatie een percentage van het totale CPU die kunnen worden gebruikt voor andere processen, sommige gebruikers vindt voorkeur de sisgeluid.

CPU Nap

Sommige MacBook Pro-gebruikers ook gebruik maken van de mogelijkheid van het uitschakelen van de tweede CPU om te krijgen van de sissend geluid te stoppen. Een manier om dit te doen is op het Apple-menu in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "System Preferences." Selecteer de "Process" systeem paneel, en plaats een vinkje naast "CPU 2." Selecteer de "Allow Nap" check box, waardoor de tweede CPU niet bezet zijn. Later, als je werkt aan processen die meer snelheid van de processor vereisen, zoals grafisch intensieve of videowerk, ga terug en opnieuw inschakelen van de tweede CPU.

Third-Party Applicatie

Een andere oplossing is te downloaden en vervolgens uitvoeren van een applicatie die specifiek ontworpen om de sissend geluid te voorkomen. Een dergelijke toepassing is Quiet MBP. Wanneer gedownload, gebruikt het programma een klein percentage van de tweede processor, waardoor het uitsnijden van de CPU lawaai.

update PRAM

In sommige gevallen kan het sissend geluid komen uit de MacBook geluidskaart. Een mogelijke oplossing voor dit probleem is het PRAM die luidsprekervolume kunnen beïnvloeden en problemen met geluidskaart de computer veroorzaken werken. Als uw computer is onlangs weer in elkaar gezet, kan het de moeite waard het resetten van de PRAM op de standaardinstelling zijn. Om dit te doen, draai van uw computer, wacht een paar minuten en zet hem dan weer aan. Voordat u het grijze scherm te zien, houdt u de "Command", "Option", "P" toetsen "R" op uw toetsenbord tegelijkertijd. Houd de toetsen totdat de computer opnieuw is opgestart, en hoor je de Mac opstart voor de tweede keer.