Hoe kan ik een iPod Beeld met GIMP maken

Hoe kan ik een iPod Beeld met GIMP maken


Het maken van een foto van Apple's iPod in Gimp biedt een manier van het zien van je favoriete mobiele mediaspeler in een geheel nieuwe manier. Sommige Gimp tools die dit project mogelijk te maken zijn onder meer "Rectangle" commando, dat buitenrand van de iPod kan creëren. Gimp's "Fill" tool kunt kleur toevoegen aan het apparaat. Met de opdrachten in het menu Gimp's "File", kunt u een afbeelding die u wilt in weergavegebied van de iPod te laden. De grootte van de iPod met behulp van Gimp's "Scale" tool. Het creëren van het imago van een iPod in Gimp bevordert grafische vaardigheden die u kunt gebruiken op andere projecten.

instructies

1 Klik op de GIMP toolbox gereedschap de vorm van een rechthoek met onderbroken randen.

2 Sleep op de tekening canvas om de rechthoek te trekken totdat de hoogte is ongeveer 2,5 keer langer dan de breedte.

3 Klik op het bevel van de menu "Selection" De "Afgeronde rechthoek ', en klik vervolgens op" OK "in het dialoogvenster dat verschijnt. Dit zal de rechthoek randen rondje te maken.

4 Klik op de knop Toolbox die lijkt op een gekantelde emmer verf, en klik vervolgens op de kleurstaal aan de onderkant van de toolbox. Klik op de zwarte kleur in het palet dat verschijnt.

5 Klik met de muis binnen de rechthoek te kleuren zwart. Hiermee is de omtrek van de iPod behuizing.

6 Klik op de "Load als lagen" commando van het menu "Bestand", en navigeer naar en dubbelklik op een plaatje op uw harde schijf die u wilt weergeven op het scherm van de iPod.

7 Klik op de gereedschapskist pictogram dat eruit ziet als een uitbreiding van plein naar de "Scale" tool uit te voeren.

8 Sleep op het beeld dat u zojuist geladen totdat het bijna net zo breed als de zwarte afgeronde rechthoek en ongeveer 3/4 van de hoogte van de rechthoek.

9 Klik op de toolbox knop met de vier-koppige pijl om de "Move" tool draaien, en sleep de geladen foto om het te centreren binnen de afgeronde rechthoek.

10 Klik op de toolbox knop die eruit ziet als een ovaal met een stippellijn.

11 Sleep onder de foto die u zojuist gecentreerd op de omtrek van de iPod knop te maken. Houd de toets "Shift" terwijl u sleept om de ellips aanpassen aan de vorm van een cirkel.

12 Volg de instructies van stap 4 en 5 om de knop te vullen met een donkere tint grijs.

13 Volg de instructies van stap 10 en 11 tot en met een kleinere cirkel binnen cirkel op de knop te vestigen op de cirkel afbeelding op de knop te maken.

14 Kleur de afbeelding met een lichte schaduw van grijs, met behulp van de instructies van stap 4 en 5.