Het instellen van een FTP-site in Windows XP Pro

File Transfer Protocol (FTP) is een web-based technologie die is ontwikkeld en wordt gebruikt om bestanden van de ene computer of server naar de andere. Het is de meest voorkomende methode van de overdracht van de website bestanden naar de hosting server. Windows XP Professional, de meest robuuste versie van het besturingssysteem Windows XP, heeft een ingebouwde functie om je setup te helpen en bestanden verzenden naar de server van uw website met behulp van FTP. Leer hoe het opzetten van een FTP-site met behulp van Windows XP Professional om tijd en moeite besparen.

instructies

1 Bepaal het FTP-adres van de website die u probeert te openen met behulp van Windows XP Professional. Deze informatie kan worden verkregen bij uw website hosting service provider. U zult ook uw hosting login-informatie (dat wil zeggen, de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw FTP-account) nodig.

2 Start Internet Explorer, de ingebouwde web browser die is opgenomen in alle kopieën van het Windows-besturingssysteem.

3 Typ het FTP-adres dat uw webhost op voorwaarde dat u, voorafgegaan door FTP: // in plaats van http: //. Dit signaleert de browser inschakelen de FTP instellen. Bijvoorbeeld, kan de FTP-adres eruit als volgt: FTP://68.68.255.66.
Voeg uw inlognaam (verkregen in stap 1) in het adres als uw webhost anonieme FTP-toegang niet toestaat. De naam moet worden ingetypt voordat de FTP-adres, en worden gescheiden van het adres met het symbool "@" (bijvoorbeeld FTP: //[email protected]).

4 Vul uw FTP wachtwoord in het Windows XP Professional pop-up dialoogvenster dat verschijnt zodra Internet Explorer succesvol is in contact met uw FTP-site. Klik op 'OK'. De ingebouwde FTP-lezer zal vervolgens een lijst van alle bestanden weer opgenomen op de server, zodat u kunt downloaden of uploaden van bestanden als dat nodig is. Windows XP Professional wordt de inhoud server weer te geven in een hiërarchische formaat vergelijkbaar met de "My Computer" Vermelding inheems aan het Windows-besturingssysteem.

5 Transfer van bestanden van uw Windows XP harde schijf op de FTP-site door het bestand te slepen van uw computer naar het scherm Internet Explorer. Navigeer naar het juiste bestand directory en laat het bestand in het. Afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding, kan het uploaden proces enkele minuten duren. Omgekeerd, om een ​​bestand van de FTP-site te downloaden, sleept u het naar uw bureaublad van de computer.

Hints

  • Backup alle bestanden die u van plan bent om via FTP in het geval de online FTP versie raakt beschadigd en moet worden vervangen.