Hoe kan ik foto's verplaatsen op een Macbook naar een Flash Drive

Tussen iPhoto, Aperture, Front Row en afzonderlijke mappen, MacBooks bieden een verscheidenheid aan keuzes voor het opslaan, bekijken en bewerken van uw foto's. Echter, geen van deze toepassingen die u helpen wanneer u wilt toegang tot uw foto's uit de buurt van je MacBook. uw foto's kopiëren naar een USB flash drive is een van de gemakkelijkste en meest handige manieren om ze mee te nemen overal mee naartoe.

instructies

1 Plaats uw USB flash drive in een van de USB-poorten op je Macbook.

2 Klik op het pictogram 'Finder' in het Dock om een ​​nieuw Finder-venster te openen. Klik op het pictogram van het apparaat voor uw USB-drive in de linkerkolom en laat dit Finder-venster geopend.

3 Zoek de foto's die u wilt verplaatsen. Als je ze in een map opent een nieuw Finder-venster en ga naar de map op uw harde schijf. Als u een toepassing zoals iPhoto of Aperture gebruiken, opent de applicatie.

4 Selecteer de foto's die u wilt verplaatsen. Gebruik de toets "Shift" om meerdere foto's in een rij of de sleutel: "command" om meerdere niet-opeenvolgende foto's te selecteren. Voor mappen kunt u klikken om de hele map te selecteren.

5 Klik op uw geselecteerde map of foto's en, nog steeds met de muis, sleep ze naar de Finder-venster met uw USB flash drive. Laat uw muis als je de groene "+" teken. Uw foto's worden automatisch gekopieerd wanneer u de muis loslaat.

Hints

  • Grote hoeveelheden foto's kan enkele minuten duren om te kopiëren.