Hoe kan ik MP3-bestanden uploaden naar het internet

Hoe kan ik MP3-bestanden uploaden naar het internet


Of het nu een nieuwe song die u hebt gekocht of een melodie van je eigen creatie, wilt u misschien een aantal van uw muziek online te delen. Als u uw muziek hebt opgeslagen als MP3-bestanden, heeft u verschillende opties om deze te uploaden naar het internet. Één is een kwestie van je eigen behoeften; wilt u misschien uw muziekbestanden met iedereen en iedereen online te delen, met slechts een paar bepaalde mensen of je kan gewoon wilt opslagruimte vrij te maken ruimte op uw computer.

instructies

Upload-MP3

1 Ga naar de Upload-MP3 homepage, een website bedoeld voor muzikanten om hun projecten op te slaan en te delen met anderen. Klik op 'Registreer' en vul het formulier in en bevestig registratie door het openen van de e-mail van de website stuurt.

2 Klik op "Uploaden" en kies uw MP3-bestanden in het menu. Klik op "Upload" en wacht tot het proces voltooid is.

3 Kopieer de link biedt de website, die u kunt gebruiken om uw muziek te vinden en te delen met anderen, zodat ze online kunnen beluisteren.

MP32Tube

4 Ga naar de MP32Tube homepage, een filiaal met YouTube, de meest populaire video-sharing website van het internet. Deze website zal uw MP3 publiceren op YouTube, samen met een achtergrond foto van uw keuze.

5 Klik op "Choose Your Image ', selecteert u de afbeelding die u wilt, en klik op' Oké. '

6 Klik op 'Kies uw MP3 "en selecteer uw MP3-bestand in het menu. Controleer een van de twee opties aan de onderkant, hetzij om te uploaden naar je eigen YouTube-account of naar het bestand op de MP32Tube YouTube-account op te slaan. Klik op "Klik hier om te uploaden naar YouTube Now" en wacht tot het bestand te uploaden.

Dropbox

7 Ga naar de homepage Dropbox, een online opslag van bestanden website. Voer uw naam, e-mailadres en gewenste wachtwoord in het formulier in en klik op 'Account maken. "

8 Klik op het tabblad "Files" en klik op 'Upload'. Klik op "Kies Files" en selecteer uw MP3-bestanden van het menu en klik op 'Kies'.

9 Klik op "Start uploaden." Uw bestanden worden weergegeven in het gedeelte 'Mijn Dropbox "wanneer het uploaden is voltooid. Klik op "Delen" om opties op het delen van uw muziekbestanden met anderen.