Hoe te installeren Prosper202 in Bluehost

Prosper202 is een hosting shell die meerdere Tracking202 toepassingen herbergt. De Tracking202 pay-per-click (PPC) affiliate marketing applicatie is het belangrijkste instrument gebruikt in de Prosper202 schelp. BlueHost is een web-hosting provider die de juiste FTP en SQL-ondersteuning die nodig is om Prosper202 installeren kenmerkt. De schaal is geïnstalleerd door de toegang tot BlueHost CPanel dashboard en de overdracht van de Prosper202 bestanden naar de root directory van de website. Een installatie bestand is opgenomen in de onverpakte Prosper202 archief.

instructies

1 Log in om je BlueHost CPanel dashboard en klik op "MySQL Database Wizard" onder het kopje Databases.

2 Typ "Prosper202" in het veld Database en klik op de "Next Step" knop. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de Prosper202 database administrator en klik op de "Create User" knop.

3 Download en pak het Prosper202 archief van de Tracking202 website.

4 Klik op "Unlimited FTP" onder het kopje Files van de BlueHost CPanel dashboard.

5 Blader naar de locatie van de uitgepakte Propser202 archief met behulp van het venster aan de linkerkant van het Unlimited FTP scherm. Markeer de uitgepakte archief en klik op de knop "Upload geselecteerde bestanden" om de Propser202 bestanden naar de root directory van uw website.

6 Blader naar de hoofdmap van uw website via de webbrowser van uw keuze. Volg de aanwijzingen op het scherm om de Prosper202 installatie met het automatische installatieprogramma te voltooien.