Hoe maak je een Memory Stick op Windows XP gebruiken

Hoe maak je een Memory Stick op Windows XP gebruiken


Memory Stick is een Sony Corporation merk flash opslag apparaat geïntroduceerd in 1998 als een alternatief voor 3,5-inch diskettes. Memory Sticks zijn ongeveer de dikte en de grootte van een gemeenschappelijke stukje kauwgum. Memory Sticks te slaan tussen de 4 megabytes (MB) en 128 MB. Deze opslag apparaten kunnen worden aangesloten op een compatibele lezer en toegankelijk met een pc met het besturingssysteem Microsoft Windows XP. Dit artikel zal u stap voor stap naar het gebruik van een Memory Stick met Windows XP.

instructies

Hoe maak je een Memory Stick op Windows XP gebruiken

1 Zoek een Memory Stick-lezer. Men kan worden ingebouwd in uw computer of u kunt een afzonderlijke eenheid die kan aansluiten op uw Windows XP-computer via een Universal Serial Bus (USB) poort te gebruiken. Als u niet beschikt over een Memory Stick-lezer, kunt u een op de link in de sectie Referenties vinden.

2 Plaats de Memory Stick in de Memory Stick-lezer. Windows XP wordt automatisch herkennen en monteer de Memory Stick. Als uw Memory Stick niet monteren, zie de volgende paragraaf over Problemen met uw Memory Stick.

3 Klik op het menu "Start" (algemeen gelegen in de linker benedenhoek van uw beeldscherm) en klik op "My Computer."

4 Dubbelklik op het pictogram met de naam van je Memory Stick. Er verschijnt een venster met de inhoud van uw Memory Stick.

5 Slepen en neerzetten van de bestanden die u wilt kopiëren van uw Memory Stick naar een van je andere volumes gemonteerd in Windows XP. U kunt ook kopiëren naar de Memory Stick door te slepen en neerzetten van bestanden in het venster met de inhoud van je Memory Stick of op het pictogram dat het vertegenwoordigt.

6 Verwijder de Memory Stick uit de lezer om uw apparaat op te slaan of sluit uw Memory Stick naar een andere computer.

Troublshooting Uw Memory Stick

7 Verwijder en plaats uw Memory Stick in de Memory Stick-compatibele lezer. Het moet gemakkelijk in de lezer en zitten stevig.

8 Koppel en sluit uw Memory Stick reader in de USB-poort.

9 Als Windows XP nog steeds niet je Memory Stick herkennen, zie de How-To Geek schakel in Referenties voor instructies voor probleemoplossing.