Waarom heb ik Java-updates nodig?

Waarom heb ik Java-updates nodig?


Java is een technologie die het mogelijk maakt om documenten, spelletjes spelen, ervaring geavanceerde website functies te creëren en doen andere leuke en nuttige dingen met behulp van desktop en web-based software applicaties. Java Update controleert automatisch op updates, en waarschuwt u wanneer er een nieuwere versie van Java beschikbaar is. Java-updates zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen u kunt blijven met behulp van uw favoriete toepassingen veilig en effectief.

Doel

"Java Update" installeert de meest recente versie van Java op uw computer. De Java softwarepakket op uw computer is een verzameling van programma's en bestanden die nodig zijn om applicaties en applets geschreven in de programmeertaal Java draaien. Dit softwarepakket is formeel heet de "Java Runtime Environment" (JRE).

Functie

Java Update controleert regelmatig voor nieuwere versies van Java dan de versie die u op uw computer. Als er een nieuwere versie beschikbaar is, Java-update wordt u gewaarschuwd. Typisch, een pop-up venster of een ballon op het scherm informeert u een update beschikbaar is en geeft u de mogelijkheid om de update te installeren of zet het uit tot later. Klikt u op "Install", Java Update downloadt automatisch en installeert de meest recente versie van Java.

voordelen

Nieuwere versies van Java kunnen onder meer nieuwe features, bug fixes (oplossingen voor software fouten en problemen), en updates van beveiligingsfuncties die helpen om uw computer veilig. Als u wilt om applicaties die gebruik maken van deze nieuwe functies en oplossingen te gebruiken, moet u Java up-to-date te houden.

Identificatie

De eenvoudigste manier om erachter te komen welke versie van Java die u gebruikt is om de "Verify Java Version" pagina voor de Java.com website van Oracle. U kunt ook zien welke versie van Java u door te kijken in de software management tool van uw computer (bijvoorbeeld Windows '' Add or Remove Programs "), waar de Java wordt vermeld als" Java (TM) "plus het versienummer hebt geïnstalleerd.

overwegingen

Java Update downloadt de benodigde Java updaten naar de huidige beschikbare versie via het internet bestanden. De download maat is gebaseerd op het aantal en type veranderingen die zijn aangebracht in Java sinds de vorige versie. De downloadlink draait op de achtergrond, zodat u kunt blijven werken op uw computer tot de update is klaar om te installeren. Java-updates kunt u nodig heeft om uw computer opnieuw op te starten wanneer voltooid.

Aanbeveling

Accepteer de Java-update elke keer of volledig verwijderen Java. Het is beter om Java niet op uw computer te allen dan een inbreuk op de beveiliging riskeren door middel van een onbeheerde versie van Java. Als u kiest voor verwijderen Java, zul je snel te weten komen of een van uw favoriete programma's of websites maken gebruik van Java. Als je ontdekt dat je Java nodig hebt, kunt u downloaden van de nieuwste versie van de officiële Java.com website.

waarschuwingen

Als u geen Java up-to-date is, kunt u niet in staat zijn om uw favoriete Java-gebaseerde applicaties te draaien of een bezoek aan uw favoriete websites die Java-applets gebruiken. Kritischer, kan uw computer kwetsbaar voor kwaadaardige aanvallen die gebruik maken van zwakke plekken in de beveiliging te nemen oudere versies van Java zijn.