Hoe kan ik een object in Photoshop CS3 Buig

Hoe kan ik een object in Photoshop CS3 Buig


Een van de grote gemakken van de moderne technologie is in staat om foto's met snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit te bewerken. Adobe Photoshop CS3 biedt een groot aantal tools voor het retoucheren en het wijzigen van uw digitale foto's, van basis kleuraanpassingen om creatieve revisies te voltooien. De sleutel tot het benutten van de macht van het programma is te weten welke tools wat doen - en hoe ze te gebruiken. Met een beetje know-how en de praktijk, kunt u uw eenvoudige creaties in nieuwe innovaties in een mum van tijd veranderen.

instructies

1 Open de afbeelding die u wilt bewerken in Photoshop CS3. Klik op "File", dan "Open", dan vind je imago.

2 Als je laag panel niet beschikbaar is, druk op de toets "F7" om het te brengen of klik op "Window" en vervolgens "Lagen." Dubbelklik vervolgens op het kleine pictogram van de foto onder de laag paneel om het een bewerkbare laag te maken. Wanneer u wordt gevraagd, klik op "OK" om er een te maken "nieuwe laag." Hernoemen is optioneel.

3 Als je alleen wilt een specifiek deel van het beeld vervormen - bijvoorbeeld uw glimlach of je ogen - gebruik maken van het gereedschap (de selectie tool) voor die specifieke regio te markeren. Zo niet, ga dan naar stap 4.

4 Klik op "Filter" en vervolgens "Distort," en vervolgens "Shear." Er verschijnt een venster waarin u een voorbeeld van de manier waarop de vervorming / buiging zal kijken kan zien. Kies "Repeat Edge Pixels" om het beeld te bewaren, zodat de verstoring niet voor de hand te kijken.

5 De verticale zwarte lijn geeft de stroming van het object. Klik en sleep het rond en u kunt het object in elke gewenste richting te buigen. Ook kunt u in meer dan één gebied klik voor meer gebogen punten te creëren. Als je rotzooi op helemaal niet, klik op "herstellen" om opnieuw te beginnen. Klik op "OK" als u klaar bent.

6 Als u niet tevreden met het resultaat, klikt u op "Edit" en vervolgens "Ongedaan maken" en herstart vanaf stap 4.

Hints

  • Houd altijd een back-up kopie van uw originele foto in het geval er iets mis gaat.