Hoe maak je een banner Online

Online banners worden geplaatst op social networking sites en blogs en kan gebruikt worden voor contactadvertentie of gewoon om een ​​unieke aanraking aan uw website toe te voegen. Elke online banner is aangepast aan een bepaald punt, of het nu de tekst alleen met een vooraf gemaakte kleur lay-out of volledig op maat van de grootte, kleur en tekst. Het creëren van banners online kan op veel verschillende manieren om een ​​eindproduct dat is perfect voor je.

instructies

1 Kijk voor de verschillende websites op het internet die gebruikers in staat om online banners te creëren. Sommige websites zullen veel verschillende standaard banners voor u om uit te kiezen en voeg uw persoonlijke tekst, en anderen laat u uw banner van de grond af op te bouwen. Voor voorbeelden, toegang te krijgen tot de sectie Referenties.

2 Selecteer het formaat van de banner die u wilt online te maken. Maten variëren van eenvoudige, horizontale rechthoekige banners die zijn ongeveer 728 x 90 pixels helemaal tot aan grote foto banners die meten 728 x 546 pixels. Kies het formaat dat uw website het beste past afhankelijk van waar u wilt om de banner te plaatsen.

3 Kies de achtergrondkleur / kleuren voor uw banner online. Alle online banner makers bieden gradiënt kleuren die een kleur aan de bovenkant van de banner die overgaat in een aan de onderzijde voorzien. Als u wilt dat de achtergrond van slechts een enkele kleur zijn, selecteert u dezelfde tint voor beide hellingen.

4 Voer de tekst om uw online banner in het daarvoor bestemde vak. Je zult niet alleen in staat zijn om de lettergrootte, de stijl, en de kleur van uw banner tekst te kiezen, maar u kunt ook precies kiezen waar de tekst moet worden geplaatst op de banner.

5 Voeg eventueel speciale effecten die de website maakt het mogelijk om uw banner, zoals knipperen of glinsterende tekst, zwart-wit of sepia-effecten, of helderder en donkerder effect.

6 Klik op "Opslaan" of "Finish" om een ​​voorbeeld van uw banner en de HTML-code die u kunt kopiëren en plakken rechtstreeks in uw website van keuze te krijgen.