Hoe te verwijderen Download Geschiedenis van de harde schijf

Wanneer u een bestand downloaden naar uw computer via de browser en internetverbinding, uw computer slaat bestanden in een tijdelijke map. Vanaf hier kan een beheerder of een derde partij de bestanden die u hebt opgeslagen op de harde schijf te lezen. Dit leidt tot snooping van derden, en het kan ook leiden tot identiteitsdiefstal tegen gewetenloze hackers. De schrapping proces voor deze bestanden zijn te vinden in de instellingen van de browser. Firefox en Internet Explorer hebben opties via het menu 'Extra' te downloaden geschiedenis te verwijderen.

instructies

internet Explorer

1 Klik op de "Tools" optie in het hoofdmenu. Vanaf dat menu, selecteer "Internet Options" uit de lijst met opties. Dit opent een dialoogvenster waarin u alle instellingen van de browser wijzigen.

2 Klik op het tabblad 'Algemeen' in het dialoogvenster. Binnen dit tabblad, vinkt u het vakje "Verwijder de browsergeschiedenis bij afsluiten." Klik op de "Delete" knop om direct de informatie te verwijderen.

3 Controleer alle vakken in het bevestigingsscherm dat verschijnt. Klik op de knop "Verwijderen". Dit wist de hele geschiedenis op uw machine, met inbegrip van de download geschiedenis.

Firefox

4 Klik op het menu "Extra" item in het hoofdmenu van het scherm Firefox. Selecteer "Downloads" uit de lijst met opties.

5 Klik op de "Lijst wissen" knop die in het dialoogvenster downloaden venster wordt getoond. Dit dialoogvenster bevat alle gedownloade bestanden in Firefox. Wanneer u op deze knop klikt, wordt de geschiedenis verwijderd.

6 Sluit het dialoogvenster en hervat het gebruik van Firefox. Merk op dat alle downloads na dit punt worden geregistreerd, zodat herhaalt u deze stappen als u meer gegevens met behulp van de browser te downloaden.

Hints

  • Zodra u de browser geschiedenis te verwijderen, moet u alle kopie├źn van bestanden of applicatie-installaties uit de programma's die je hebt gedownload.