Laptop Power-Saving Software

Laptop energiebesparende software is ontworpen om energie te besparen terwijl het maximaliseren van de prestaties van uw laptop. Volgens Climate Savers Computing Initiative, bespaart u meer dan $ 60 per jaar aan energie door het aanpassen van de energie-instellingen van de software.

Functie

Laptop energiebesparende software helpt u om te bezuinigen op het energieverbruik. Op hetzelfde moment, kan het van uw laptop levensduur van de batterij te verlengen.

Kenmerken

Laptop energiebesparende software kunt u laten energie-instellingen, zoals de modus en tijd aan te passen. Zo kunt u uw scherm, harde schijven en het systeem in te stellen in een slaapstand te gaan na 20 minuten van inactiviteit. Wanneer u klaar bent om de laptop te gebruiken, dan is de software stelt u in staat om wakker te worden van het systeem door het toetsenbord of muis aan te raken.

voordelen

Laptop energiebesparende software kunt vergelijken hoeveel energie je laptop gebruikt versus hoeveel het scheelt. Deze software kan ook de productie van samenvattingen of gedetailleerde rapporten van deze informatie.