Hoe te converteren van een M4A-formaat naar een MP3-formaat Gratis Online

Muziekbestanden kunnen in een verscheidenheid van verschillende uitbreidingen, waaronder WAV, .MP3, .midi en .m4a worden opgeslagen. De meest voorkomende en veelzijdige muziekbestand is .MP3, omdat deze bestanden kunnen worden gebruikt op de meeste nieuwe mobiele telefoons en muziekspelers, met inbegrip van alle iPod-producten. Als u een .m4a muziekbestand te hebben en wil om te zetten in een .MP3 te spelen op je telefoon of andere elektronica, kunt u dit snel te doen en veilig gebruik van Media-Convert, een gratis online resource die effectief muziekbestanden converteert.

instructies

Omzetten M4A Music bestand naar MP3 Online

1 Vind de .M4A muziekbestand dat u wilt converteren. Voor pc-gebruikers, zijn de meeste muziekbestanden in de map "Muziek" onder "Mijn documenten." Voor Mac-gebruikers, zijn de meeste muziekbestanden gelegen in de "Music" bestand onder de naam van de gebruiker. Zodra u het bestand hebt gevonden, sleept u het naar het bureaublad of een andere eenvoudig te bereiken locatie, omdat je nodig hebt om snel te navigeren.

2 Visit Media-Convert's online website, gelegen op media-convert.com. Deze website converteert muziekbestanden gratis in minder dan vijf minuten. Bezoekers kunnen ook een e-mail de geconverteerde muziekbestand naar een vriend of opslaan op hun computer.

3 Wanneer de pagina volledig is geladen, klikt u op de "Choose File" knop aan de linkerkant van het scherm. In het vak dat verschijnt, navigeert u naar de .M4A muziekbestand dat u wilt converteren naar een MP3-formaat. Zodra u het bestand hebt gevonden, klikt u op "OK." De tekst naast de "Choose File" knop moet bevatten nu de naam van het .M4A bestand. Zorg ervoor dat de naam eindigt op ".M4A."

4 In het drop-down box rechts naast "Input Format," ga naar "MPEG-4 Advanced Audio Coding (.m4a)." Dit geeft het originele bestand als een soort .M4A bestand.

5 In het drop-down menu hieronder naast "Output Format", ga naar "MPEG -. 1/2 Audio Layer 3 (.mp3)" Dit identificeert het nieuwe bestand als een soort MP3-bestand.

6 Onder 'Geavanceerde instellingen' te klikken, kunt u een nieuwe bestandsnaam in te voeren als je zou willen. U kunt ook verhogen of verlagen het volume van de nieuwe bestand, indien nodig. De "ID-tag" opties kunt u ook in staat om informatie toe te voegen op de muziek clip, inclusief de titel van het bestand, naam van de artiest, naam van het album, jaar, titelnummer en eventuele opmerkingen. Deze ID-tags zal verschijnen als het bestand wordt toegevoegd aan muziek software, waaronder iTunes en Winamp.

7 Aan de rechterkant van "Output Comment", klik op "OK." Dit conversie te starten. Een roterende, geanimeerde ronde imago en een voortgangsbalk weergegeven terwijl het bestand wordt geconverteerd. De voortgangsbalk zal lezen "Data verwerking ... Dit kan enkele minuten duren." Sluit de browser niet dicht of ga weg van het scherm

8 Wanneer het bestand conversie is voltooid, wordt een groen vinkje verschijnen naast de woorden "Bestand met succes omgezet!" Dit betekent dat de muziek bestand met succes is omgezet naar een MP3-bestand. Om de nieuwe bestand op uw bureaublad te downloaden, klik op de link aan de rechterkant van de groene, naar beneden wijzende pijl hieronder en sla het bestand op het bureaublad of een andere locatie. Ook kunt u het bestand direct op te slaan door te klikken op de link aan de rechterkant van de floppy disk image van, of e-mail het bestand naar een vriend. (De verbinding is actief gedurende vierentwintig uur na de conversie.)