Hoe te installeren Sound in een computer

Hoe te installeren Sound in een computer


geluid installeren in een computer verhoogt het vermogen van een computer. Met geluid, kunt u films kijken, muziek luisteren, maken online bellen naar vrienden en computerspelletjes spelen met geluid. Afhankelijk van wat voor soort geluid dat u wilt toevoegen aan uw computer, het installeren van geluid hardware heeft verschillende moeilijkheidsgraden. Of wilt u gewoon een eenvoudige plug-in externe geluidskaart apparaat toe te voegen of het installeren van een nieuwe surround-geluidskaart, kunt u uw computer thuis toe te rusten om geluid af te spelen met slechts een paar eenvoudige hulpmiddelen.

instructies

1 Beslis over een soort geluidskaart op basis van uw geluidskaart nodig heeft. Zorg ervoor dat je een geluidskaart die wordt aangesloten op een sleuf te kiezen of de stekker die uw computer heeft. Een USB of Firewire plug is een standaard te zien op externe geluidskaarten, die het geluid van een computer kan toevoegen zonder het installeren van interne hardware.

Aandachtspunten zijn onder andere uw computer processor en het geheugen, of u van plan te nemen met de geluidskaart, en of u geavanceerde sound functies, zoals high-definition geluid of multi-channel surround sound.

2 Voor een externe geluidskaart, sluit u de geluidskaart in de USB of Firewire aansluiten op uw computer en sluit de geluidskaart aan de macht, indien nodig. Zorg ervoor dat deze is ingeschakeld. Op dit punt, kan uw besturingssysteem automatisch de hardware en installeren van pre-loaded software voor de externe geluidskaart.

3 Om een ​​interne hardware geluidskaart, stroom uit de computer te installeren en trek de stekker. Open de computerbehuizing gewoonlijk toegankelijk via een deur of luik aan weerszijden van de behuizing. Gewoonlijk wordt bij luik vastgezet door een schroef of vergrendeling die moet worden geopend om de computer internals.

4 Verwijder de oude interne geluidskaart, tenzij het deel uitmaakt van een moederbord chipset; dit zal moeten blijven in de zaak. De eenvoudigste manier om een ​​geïnstalleerde geluidskaart te identificeren is op zoek naar een luidspreker uitgang of microfooningang; de geluidskaart zal zijn aan de andere kant.

Hier vind je een open sleuf voor uw geluidskaart en voorzichtig steek de geluidskaart in de sleuf met de geluidskaart met uitzicht op de ingangen en luidspreker stekkers gezicht van de buitenkant van de behuizing door middel van een blootgestelde gebied op de buitenkant van de behuizing van de computer.

5 Sluit alle noodzakelijke interne geluidskaart draden zoals aangegeven door de installatie-instructies; een geluidskaart ontwerp soms wordt aangesloten op het moederbord met behulp van één of meer draden. Zet het geluid hardware met een schroef of grendel zoals aangegeven door uw case design. Sluit en zet de zaak luik, sluit de computer weer in en zet hem op.

6 Installeer de geluidskaart driver en software-interface. Met behulp van de meegeleverde cd-rom, laadt de geluidskaart driver, de software die de externe geluidskaart loopt, in de computer. Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten na het voltooien van het installatieprogramma voor de geluidskaart.

Zelfs als uw hardware bestuurder kwam voorgeïnstalleerd op uw besturingssysteem, kunt u profiteren van het laden van de audio-software die bij de externe geluidskaart.

7 Sluit uw computer speakers in de luidspreker uitgangen van de geluidskaart. Indien nodig steekt u de luidsprekers in aan de macht. Zet ze op en draai het volume op ongeveer 1/4 van de maximale volume.

8 Open een geluid programma en proberen om een ​​geluid af te spelen. Als het geluid niet wordt afgespeeld, controleert u de volume-instellingen van uw besturingssysteem en je geluid software om ervoor te zorgen dat ze niet gedempt en hebben een hoorbaar volume.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale hardware-eisen op de geluidskaart uit te voeren. De hardware-eisen variëren, afhankelijk van de geluidskaart, maar de meeste vereisen een minimum van tussen de 128 MB en 512 megabyte Random Access Memory (RAM), maar meer wordt aanbevolen voor betere systeemprestaties.
  • Sommige besturingssystemen vereisen dat u de actieve geluidskaart uit te kiezen in het geluidsapparaat opties om een ​​nieuwe geluidskaart in te schakelen.
  • Installatie processen voor verschillende geluidskaarten kan enigszins variëren. Controleer installatie handleiding van de fabrikant van uw geluidskaart hardware voor specifieke informatie over het installeren van uw merk en model van de hardware.
  • Zet altijd de computer uit en sluit het af vóór de opening voor hardware werk, opdat je jezelf elektrocuteer.