Hoe kan ik Photoshop bestanden te uploaden naar een website

Hoe kan ik Photoshop bestanden te uploaden naar een website


Adobe Photoshop is de industrie-standaard software programma voor het bewerken van foto's en andere foto-based design functies. Terwijl de beelden in Photoshop in veel verschillende formaten kunnen worden opgeslagen, een van de standaard formaten is Photoshop PSD. Dit formaat stelt gebruikers in staat om meerdere foto's in één beeld, een waardevol instrument voor Web design en andere functies te zetten.

instructies

1 Ontwerp de afbeelding die u wilt en opslaan als een PSD-bestand. Hou dat bestand op uw bureaublad, zodat u kunt werken met het opnieuw indien nodig.

2 Sla het opnieuw als een PSD-bestand onder een andere naam. Dit is het bestand dat je uploaden naar het web. Selecteer "Eén laag" onder het tabblad "Layer" op de top. Dit zal alle lagen te combineren in de PSD-afbeelding in een enkel beeld.

3 Klik op "Image Size" onder het tabblad "Beeld" aan de bovenkant. Verminder het beeldformaat niet meer dan 600 pixels breed en maken de resolutie 72 dpi. Dit zal ervoor zorgen dat het goed past online.

4 Klik op "File" en "Opslaan als." Wanneer het venster opkomt selecteer "JPEG" onder de "Format" drop-down menu. Een JPEG is een web-vriendelijk formaat. Noem het bestand en sla het op uw bureaublad, samen met het oorspronkelijke PSD-bestand.

5 Upload het JPEG-bestand op het web, volgens de richtlijnen van de website die u gebruikt.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de grootte en resolutie van het beeld te verkleinen alvorens het te uploaden. Anders zal het de website die u gebruikt om te langzaam voor ongeduldige gebruikers downloaden de afbeelding veroorzaken.
  • Zodra een beeld is afgeplat niet kan worden meerdere lagen.