Hoe maak je een Baby Gift Card Online

Hoe maak je een Baby Gift Card Online


Het geven van een eGift kaart als een baby aanwezig is geeft u en soon-to-be of nieuwe ouders flexibiliteit. EGift kaarten maken het mogelijk om cadeaubonnen te passen voor de meeste gelegenheden en om de kaarten beschikbaar via e-mail naar de ontvanger te maken. Als je gaat winkelen met een eGift kaart, bent u beperkt tot online aankopen.

instructies

1 Hoe maak je een Baby Gift Card Online

eGift kaarten bieden winkelen flexibiliteit.

Selecteer de merchandiser's eGift kaart die u wilt kopen. Big-box winkels en credit-card maatschappijen zijn onder degenen bedrijven die eGift card diensten aan te bieden. Store eGift kaarten bieden het voordeel van een kaart op maat voor de ontvanger, zoals een baby eGift kaart.

2 Hoe maak je een Baby Gift Card Online

Baby geschenken maakt dat iedereen zich goed voelen.

Kies de dollar bereik voor de kaart die u wilt kopen. Winkels en gift card leveranciers bieden eGift kaarten voor een verscheidenheid van de prijzen, zoals eGift kaarten tussen de $ 10 en $ 200, vanaf 2010.

3 Hoe maak je een Baby Gift Card Online

Gebruik eGift kaarten voor de baby speelgoed.

Pas uw baby eGift kaart. Zodra u beslissen over de gave prijsklasse, klik op de kaart om te gaan naar de pagina waar u card details zal treden. Zet in de exacte kaart waarde en de naam van de ouders (s) en e-mailadres. Voeg een persoonlijke noot en voer uw naam nodig als afzender.

4 Hoe maak je een Baby Gift Card Online

Bewaar een kopie van uw eGift card ontvangst.

Controleer uw bestelling. De verkoper zal u een kans om te controleren of uw gegevens correct zijn te geven. Zodra u de gegevens goed te keuren, te betalen voor de kaart met een bankpas of creditcard. U krijgt een afdrukbare ontvangstbewijs.