Hoe kan ik YouTube-video's Onto Windows Uitgever Embedden

Terwijl in de eerste plaats gericht naar gebruikers die willen materialen voor het afdrukken te maken, kunt Microsoft Publisher 2010 voor Windows ook worden gebruikt voor het bewerken en toe te voegen code aan bestaande webpagina's. Hierdoor kunt u HTML-elementen in uw documenten, zoals video-bestanden in te voegen. Door het gebruik van het web functionaliteit van Publisher kun je zelfs insluiten een YouTube-video rechtstreeks in uw document, zodat iedereen die het bekijken van uw document naar die video te bekijken.

instructies

1 Open een browservenster en ga naar de gewenste YouTube-video op Youtube.com.

2 Klik op de knop 'Delen' onder de video, en klik vervolgens op de "insluiten" knop. Dit zal een tekst venster met de HTML-code al gemarkeerd openen.

3 Druk op "Ctrl" en "C" om de code te kopiëren.

4 Lancering van Publisher 2010, klikt u op "Open" en blader naar uw bestaande Web document.

5 Klik op het tabblad 'Web' aan de bovenkant van het venster.

6 Op het pictogram "HTML code fragment" onder "Code" van het lint aan de bovenkant van het venster.

7 Druk op "Ctrl" en "V" om uw gekopieerde HTML-code te plakken van de YouTube-pagina in Microsoft Publisher voor Windows.

Hints

  • Overweeg het gebruik van andere mogelijkheden voor het genereren van webpagina's als je ze voor u beschikbaar. Terwijl Publisher kan creëren functionerende webpagina's, ze zijn vaak onverenigbaar zijn met verschillende webbrowsers, wat kan leiden tot een frustrerende ervaring voor uw gebruikers.
  • Je kunt geen nieuwe documenten op het web met Microsoft Publisher voor Windows te ontwerpen. U kunt alleen bestaande bewerken.