Wat zijn de kenmerken van Microsoft Digital Image Suite 10?

Microsoft Digital Image Suite 10 is een beeld en de grafische editing software pakket dat Microsoft uitgebracht in 2004. Het wordt niet meer gemaakt op het moment van publicatie. In feite, Microsoft beëindigde het product in 2007. Ondersteuning voor dit product eindigend op 30 april 2010. Als u geïnteresseerd bent in deze software pakket zijn echter, zou je in staat zijn om het te kopen van een aantal online retailers.

Digital Image Pro

Voor het bewerken van foto's, de Microsoft Digital Image Suite 10 biedt Digital Image Pro. Met deze functie kunt u uw digitale foto's te verbeteren met behulp van speciale gereedschappen, zoals automatische vaststelling en het rode-ogen of panorama stitching voor het combineren van meerdere foto's. Digital Image Pro bevat ook kleurbeheer en belichting gereedschappen, card-design templates, en de mogelijkheid om de afbeelding creaties online te delen.

Photo Story 2.0

Microsoft Digital Image Suite 10's Photo Story 2.0 functioneert als een eenvoudige video schepper. Met deze functie kunt u video's met behulp van uw foto's te maken. U kunt de titelpagina's, achtergrondmuziek en zelfs gesproken tekst toe te voegen. Personal computers met het besturingssysteem Microsoft Windows XP hebben het extra voordeel van de mogelijkheid om deze projecten te branden op een dvd, zodat je de video's kunt afspelen op uw televisie.

Microsoft Digital Image Library

De Microsoft Digital Image Library fungeert als organisator van Microsoft Digital Image Suite 10. U kunt uw foto's catalogus met behulp van markers zoals datum, grootte en ratings, die kunnen helpen bij het ophalen van specifieke degenen waar nodig. Ook de Microsoft Digital Image Library biedt 3.000 templates en 5.000 bestaande beelden te bewerken doeleinden of om toe te voegen aan de bestaande ontwerp projecten.

systeemvereisten

Voor de installatie, de PC moet de Microsoft Windows 98, 2000, Millennium Edition of XP besturingssysteem, met ten minste een CD-ROM drive om de installatie-cd te plaatsen. De PC moet ook ten minste 400 MB aan ruimte op de harde schijf, 256 MB systeemgeheugen, Super Video Graphics Array-aangesloten monitor en Intel Pentium-processor met een verwerkingssnelheid van 700 MHz.