Hoe om te controleren van een Monitor Refresh Rate

Hoe om te controleren van een Monitor Refresh Rate


Gemeten in Hertz (HZ), een cathode ray tube (CRT) monitor refresh rate verwijst naar de snelheid waarmee het trekt en vervolgens opnieuw tekent het scherm. Als de refresh rate te laag is, kunt u subtiele trillen, en ervaring hoofdpijn en vermoeidheid van de ogen als gevolg merken. Microsoft Windows biedt een control panel applet waarmee u de refresh rate te controleren en aan te passen indien nodig.

instructies

Windows 7

1 Klik op 'Start' en 'Configuratiescherm'.

2 Klik op 'Aanpassen schermresolutie "onder" Vormgeving aan persoonlijke voorkeur. " Klik op "Geavanceerde instellingen."

3 Klik op "Monitor." Wilt u de refresh rate aan te passen, maak uw wijzigingen aan en klik op "Apply" als u klaar bent.

Windows XP

4 Klik op "Start" en "Run." Typ "desk.cpl 'in het vak (zonder aanhalingstekens).

5 Klik op 'Instellingen' en vervolgens op de knop "Geavanceerd" op de lagere rechter.

6 Klik op "Monitor." Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op 'Toepassen'.

Hints

  • In tegenstelling tot CRT's, Liquid Crystal Display (LCD) monitoren niet tegenkomen flikkeren kwesties op lage refresh rates. In Windows 7, worden alle wijzigingen die u aanbrengt in de refresh rate alleen van toepassing op de op dat moment aangemelde gebruiker. In Windows XP, worden de wijzigingen universeel toe te passen.
  • Voordat u van uw monitor refresh rate, zorg ervoor dat de "hide modi die deze monitor niet kan weergeven" vakje aangevinkt. Als u de refresh rate dan wat uw monitor is ontworpen voor het hanteren te verhogen, zou je kunnen beschadigen.